Lady T si fermierul

Lady T si fermierul
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 240
Format: 13X20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Lady T si fermierul - Hanna Lee

 
... dacă Kim o să vrea să mă omoare mâine, o să mă urc pe un cal şi o să fug cât văd cu ochii. Dar nu regret ce am făcut în searş asta. Poate că mâine dimineaţă o să fiu mai realist şi o să trebuiască să mă gândesc la cum voi aborda relaţia noastră, dar acum sunt încă sub influenţa orgasmului şi a atingerilor acestei feme^, care mă fac acum să îi cer voie să rămân în camera ei peste noapte.
De obicei e invers, femeile fiind cele care mă roagă să rămân alături de ele, dar acum e diferit.
Mary nu a pus presiune pe ceea ce este între noi şi nu m-a făcut să simt că de acum înainte trebuie să încep şi planurile de nuntă. Iar asta m-a liniştit în privinţa deciziei de a mă culca cu ea şi culmea, acum nu mai vreau să plec.
Clar este o vrăjitoare. însă tind să cred că este una bună.
Că bună la pat, e. Iar eu, ca prostul, mai să o cred virgină. Din atingerile şi din mişcările ei mi-am dat seama că este o femeie plină de paşiune şi nu mai pot să spun că nu are deloc experienţă.
O strâng la piept şi mă relaxez, simţindu-i respiraţia caldă pe pieptul meu.
— Doar că am o problemă cu lumina de dimineaţă şi aş prefera şă tragem draperiile de tot, zice ea.
Clipesc. Nu prea are sens ce spune, dar dacă ea aşa preferă, mă ridic să trag draperiile groase, acoperind geamurile în totalitate. 0 să fie al dracului de beznă şi la 12 la prânz în felul ăsta, dar sper să mă trezesc la o oră rezonabilă, totuşi.
Mă reîntorc în pat, din nou cu ea în braţe, iar înainte să adorm nu am cum să nu mă întreb: ce tot încearcă ea să îmi ascundă?
Adorm. Şi este plăcut.
Ceasul meu biologic mă trezeşte în mod normal pe la 8 dimineaţa. Dar azi sunt trezit de altceva şi nu îmi dau seama ce, pentru că este încă întuneric în cameră, chiar dacă o rază slabă se strecoară printre draperii.
Imi amintesc unde sunt şi în acelaşi timp îmi dau seama şi ce m-a trezit: patul este gol lângă mine...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0471 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.