Lasa-ma sa mint
40,50 RON
45,00 RON (-10%)

Lasa-ma sa mint

Lasa-ma sa mint
-10%
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 512
Format: 13x20

DESCRIERE

Lasa-ma sa mint - Clare Mackintosh

 
... pe parcursul ultimului an am învăţat să-mi păstrez teoriile pentru mine; să nu mai dau glas cinismului care zace dincolo de suprafaţa durerii mele. Nimeni altcineva nu are dubii. Nimeni altcineva nu simte că ceva e în neregulă.

Dar, pe de altă parte, poate că nimeni altcineva nu i-a cunoscut pe părinţii mei la fel ca mine.

Sună telefonul. Las robotul să răspundă, dar persoana care sună nu lasă niciun mesaj. Imediat, îmi simt telefonul mobil vibrând în buzunar şi ştiu chiar înainte să mă uit că este Mark.

—    Eşti cumva sub un bebeluş care doarme?

— Cum ai ghicit?

—    Ce face?

—    Suge la fiecare jumătate de oră. Tot încerc să mă apuc de cină, dar nu prea-mi iese.

—    Nu-ţi bate capul — pot să mă ocup eu când ajung acasă. Tu cum eşti?

O uşoară schimbare de ton, pe care nimeni altcineva n-ar detecta-o, se simte în vocea lui. Un subînţeles. Tu cum eşti azi, in ziua asta in mod special?

—    Sunt bine.
 
—    Pot să vin acasă...

—    Sunt bine. Serios.

Lui Mark i-ar displăcea profund să plece la jumătatea cursului. Adună atestate aşa cum adună alţii suporturi pentru bere sau monede străine; are atât de multe litere care îi indică titlurile, încât abia încap după numele lui.
 
La fiecare câteva luni trebuie să-şi imprime cărţi de vizită noi, iar literele cel mai puţin importante cad în uitare. Cursul de azi poartă numele „Valoarea empatiei în relaţia client-consilier psihologic". Nu are nevoie de cursul ăsta; empa-tia lui a fost evidentă din clipa în care i-am trecut pragul...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Created in 0.0587 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.