Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Leac pentru pamant - Cum sa transformam toxinele personale si de mediu

Leac pentru pamant - Cum sa transformam toxinele personale si de mediu
-10%
ISBN: 973-17-01-73-8
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 302
Format: 14x20
25,20 RON
28,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Leac pentru pamant - Cum sa transformam toxinele personale si de mediu''


...Sandra Ingerman a studiat modalităţi alternative de a anula poluarea mediului. În această carte, ea ne duce într-o călătorie extraordinară prin istoria transmutaţiei, învăţându-ne cum putem folosi această tehnică uitată, pentru a ne schimba pe noi înşine şi mediul în care trăim. Sandra ne oferă instrumente de creaţie, existente în practicile vechi de vindecare, cum ar fi vizualizarea, ceremoniile, ritualurile, incantările – care duc la rezultate dovedite în mod ştiinţific.

Într-un exemplu extraordinar despre ceea ce poate fi realizat, atunci când acţiunile noastre sunt alimentate de conştiinţă şi conştienţa, Sandra Ingerman descrie succesul pe care l-a avut când a transformat natura apei poluate chimic.

....o capodoperă a alchimiei, care oferă modalităţi practice de a transforma şi vindeca vieţile noastre şi Pământul.

Începând cu legendele larg răspândite despre vindecările şamanice, până la relatările biblice despre despicarea apelor Mării Roşii şi minunile făcute de Iisus când a înmulţit pâinile şi peştii, multe tradiţii spirituale conţin povestiri despre transformări, aparent inexplicabile, ale lumii şi naturii.

Vechea artă de vindecare, cea a transmutaţiei, în care substanţele toxice sunt neutralizate, este menţionată în toate tradiţiile spirituale importante ale lumii, inclusiv în textele şamanice, yoghine şi taoiste.

Ea a fost abordată pentru a ne vindeca pe noi înşine, dar poate fi folosită şi pentru a vindeca mediul înconjurător.

...carte scrisă atât de frumos, autoarea ne arată cum să lucrăm cu aliaţii noştri din planul spiritual, pentru a reface sănătatea şi vitalitatea mediul înconjurător.

Cartea aduce o contribuţie majoră la integrarea procedurilor şamanice în ecologie.
................

Nu suntem separati, ci mai degraba conectati la o sursa si la o retea a vietii. Imaginati-va o mana din care un deget cade pe podea si incepe a se gandi ca poate avea o viata independenta, fara a fi conectat la restul trupului. Umanitatea se comporta precum niste degete separate care au uitat de legatura lor cu sursa originara a vietii.

A doua etapa a lucrarii este aceea de a ne aduna la un loc in comunitate, pentru a lucra impreuna facand ceremonii pentru a reversa poluarea pe care am creat-o .

Alchimistii de fapt nu transformau plumbul in aur . Practica alchimiei avea ca obiect schimbarea constiintei-precum-plumbul in constiinta-precum-lumina-de-aur.

Pe masura ce incepem sa ne schimbam constiinta si incepem sa fim in legatura cu lumina din interiorul nostru, noi putem sa generam schimbari mari in lumea noastra exterioar. Ceea ce devenim schimba lumea, nu ceea ce facem.

....fragmente din carte:

Unul dintre cele mai importante mesaje pe care le-am primit in cei peste douazeci de ani de calatorii samanice de explorare a acestei probleme, este ca „ceea ce devenim schimba lumea , nu ceea ce facem” .

Armonia interioara va crea armonie exterioara.

Astfel, adevarata lucrare este aceea de a invata cum sa ne schimbam gandurile, atitudinile, si sistemele de credinte. De fapt, trebuie sa lucram cu “alchimia sufletului“ pentru a reusi cu adevarat sa ne schimbam mediul intern, intrucat starea noastra interioara este reflectata de lumea exterioara inapoi catre noi.

Pe masura ce ne schimbam perceptia, ne schimbam realitatea. Pentru a ne schimba perceptia ca sa creem realitatea unui mediu curat, trebuie sa fim capabili sa vedem frumusetea in toate lucrurile. Pentru a vedea frumusetea din toate lucrurile trebuie sa traim intr-o stare de apreciere si de gratitudine.

Sunt doua etape ale lucrarii. Una din etapele lucrarii este sa invatam cum sa recunoastem faptul ca suntem mai mult decat un trup, decat gandurile noastre si decat experientele prin care am trecut. Suntem lumina spirituala si suntem divini, in orice moment.


CUPRINS:


Introducere


Creatie si Unime


Mitul creatiei.


Unelte pentru a încorpora povestea personala a creatiei.


Separare versus Unime
Sa ne reamintim de conectarea noastra.
Sa ne reamintim frumusetea.
Atunci cand lucrurile nu sunt in regula.
Mai multe instrumente care sa va ajute.

Iubire si imaginatie
Crearea spatiului sacru.
Imaginatia.
Sa primim darurile strabunilor.

Armonia cu natura interioara si exterioara
Reconectarea cu natura.
Lucrul cu ciclurile si ritmurile din natura.
Lucrul cu elementele.
O schimbare a perceptiei.

Transmutarea
Incorporarea Divinitatii.
Dezmembrarea.
Transfigurarea.
Puterea sunetului si a cuvintelor.
Puterea aprecierii si a recunostintei.
Teme de gandire.

Ceremonii pentru transmutare
Natura ceremoniilor.
Ceremonii pentru eliberare.
Ceremonii pentru chemarea ajutorului.
Ceremonii pentru munca in parteneriat.
Ceremonii pentru transformare si vindecare.
Ceremonii pentru sarbatorire si onorare.

Ganduri finale
Epilog
Anexe

Autor: Sandra Ingerman

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.1478 sec
loader
Caut in catalog...
loader