Lectii de seductie - Pilar Sordo

Lectii de seductie - Pilar Sordo
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 160
Format: 13x20

DESCRIERE

Lectii de seductie - Pilar Sordo

 
Indrăzneşte să te joci

Intr-o societate ca a noastră, care apreciază seriozi-tatea ca pe un recurs al inteligenţei şi al profunzimii, pare deplasat să vorbim despre joc, deoarece se conturează ca un conţinut puţin credibil şi cu nuanţe de ima-turitate. Referirea la joc în cuplu sau în seducţie, în general, tinde să dea reacţii rizibile sau pudice.

 Jocul e un subiect delicat. Chiar dacă îl considerăm ca pe un semn al sănătăţii mentale cu care se pot încerca roluri noi, exersarea conduitelor şi dezvoltarea abilităţilor emoţionale par întotdeauna asociate cu teama de ridicol.
 
Generează o anumită temere şi pentru că, prin el, pierdem structura. Produce amuzament în cel care îl observă şi un grad de nelinişte în actant, deoarece se produce o dezgolire Ia care nu toţi sunt dispuşi să se expună.

Bărbaţii sunt mai buni decât femeile în această privinţă. Există importante diferenţe de gen. Noi, femeile, părăsim jocul de la o vârstă fragedă. După cum arătam în Trăiască diferenţa!, aceasta se explică prin faptul că simţim de mici necesitatea de a fi de folos. înţelegem mult prea repede că jocul este o pierdere de vreme în comparaţie cu ce putem învăţa ca să le fim de folos celorlalţi.

De aceea, jocul cu păpuşile este un joc de învăţare, în realitate, este un joc pe roluri, în care se învaţă cum să fii mamă, o abilitate care va fi îndreptată către celălalt, şi nu către sine, de-a lungul vieţii.

Jocul cu ceşcuţele este, la fel, un preantrenament pentru rolul de gospodină. Se întâmplă astfel cu majoritatea jocurilor feminine din copilărie; cele mai multe sunt jocuri pe roluri. Jocurile de băieţi, în schimb, sunt legate mai mult de dezvoltarea abilităţilor corporale, iar obiectivul lor este stimularea masculinităţii şi plăcerea proprie.

Ei nu renunţă niciodată la joc şi nu au nevoie de „ceva” ca să se joace. Montează şi demontează lucruri, au un hobby la care nu renunţă în niciun moment sau un canal de televiziune pe care-1 urmăresc în mod asiduu.

Odată cu creşterea, în calea de integrare a „femeii bune” şi a celei „rele”, femeile se confruntă cu provocarea de a încerca unele conduite ludice. „Femeia bună” nu s-a jucat niciodată, mai ales în relaţiile intime. în schimb, jocul este specialitatea „femeii rele”...
 
CUPRINS:
 
Cuvânt Introductiv

Seducţia este o călătorie paradoxală

Lecţia 1 (Ianuarie)
Autoacceptarea: prima provocare  

Lecţia 2 (Februarie)
Femeie bună, femeie rea: o decizie inconştientă  

Lecţia 3 (Martie)
Priveşte în oglindă şi puţin mai departe    

Lecţia 4 (Aprilie)
Asumă-ţi propriile trăiri  

Lecţia 5 (Mai)
Pe drumul autoseducţiei    

Lecţia 6 (Iunie)
Nu întotdeauna obiectivul este „celălalt”    

Lecţia 7 (Iulie)
îndrăzneşte să te joci    

Lecţia 8 (August)
Distorsiunile seducţiei: jocul puterii   
 
.........

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0679 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.