Legaturi predestinate. Iubirea mi-a salvat viața, vol. 1 - Carolina Hills

Legaturi predestinate. Iubirea mi-a salvat viața, vol. 1 - Carolina Hills
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9017-35-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 576
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Legaturi predestinate. Iubirea mi-a salvat viața, vol. 1 - Carolina Hills

 
Christina Hera
„ Salvată din Infern ”

Ştii momentul acela în care încerci din răsputeri să-ţi vezi de viaţa ta? S-o trăieşti în linişte, aşa cum vrei, dar se sfârşeşte, ca de fiecare dată, prin a fi călcată în picioare?

Ei bine... cam aşa e şi viaţa mea. încă de când m-am născut, se pare că viaţa nu şi-a dorit, nici măcar o clipă, ca eu să fiu fericită, aruncându-mă de la o vârstă fragedă în ghearele morţii.
 
Şi singurul lucru pe care-l poţi face e să supravieţuieşti aşa cum poţi, luptând în fiecare clipă pentru viaţa ta, pentru sufletul tău, înainte ca totul să se destrame brusc şi să nu te mai poţi ridica de jos.

Inspir adânc şi încerc să mă imaginez în cu totul altă parte, decât aici, în locuri mult mai frumoase decât livingul casei mele. Nu de alta, dar până şi mâncarea îmi stă în gât la cât de groaznic e locul în care locuiesc. în plus, tata are prostul obicei de a râgâi ca un porc, de a se comporta ca un maniac şi, dacă nu îi convine ceva, te poate nimeri oricând cu o sticlă direct în cap.

—    Maryse, unde dracu’ e băutura mea? glasul mult prea tare al tatei urlând la mama din capătul celălalt al livingului, mă readuce la realitate.

Imi spulberă fiecare gând profund pe care îl am, în timp ce se uită la meci, scăpându-i din când în când câte o înjurătură destul de colorată.

—    Ţi-o aduc acum, îi răspunde mama, vizibil agitată.

O privesc cum se îndreaptă cu paşi repezi spre frigider, îl deschide larg şi scoate o sticlă de bere rece. Ultima din câte se vede de aici. Trânteşte uşa frigiderului şi se învârte, la fel de agitată, prin bucătărie, de parcă a uitat încotro se îndreaptă.
 
Ia un desfăcător şi desface capacul sticlei printr-o smucitură, apoi se îndreaptă destul de grăbită spre tata care încă aşteaptă, bătând din degete pe braţul fotoliului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0431 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.