Legile Divine. Invata sa le folosesti in favoarea ta!

Legile Divine. Invata sa le folosesti in favoarea ta!
Preț: 27,00 RON
Disponibilitate: disponbil pentru precomandă
ISBN: 978-606-029-035-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 110
Format: 13x20

DESCRIERE

Legile Divine. Invata sa le folosesti in favoarea ta! - Claudia Nita Donca

 
... ce înseamnă, de fapt, această lege?
 
Haideți să vă dau un exemplu: dacă cineva gândește rău despre o persoană care-i este antipatică, ușor, fără să-și dea seama, va vorbi urât despre ea, pentru ca apoi, următorul pas va fi ca, atunci când îi va sta în puteri, să acționeze într-un mod negativ asupra ei, făcând-o să sufere.
 
Practic, ce se întâmplă la nivel energetic? Persoana care gândește rău proiectează energii cu vibrație joasă în Univers (tot ceea ce facem rău, cu scopul de a ataca, generează energii cu vibrație scăzută). Această energie emisă se unește, respectând principiul rezonanței, cu energii similare, din Univers, ajungând în final la un bulgăre de energie negativă.
 
Legea karmei spune că tot ceea ce emit se va întoarce cândva la mine, pentru că eu am fost „sursa” acelei emisii în Univers, și numai așa se încheie ciclul. Mă veți întreba acum, în mod firesc, ce se va întâmpla cu persoana către care a fost emisă energia negativă.
 
Sunt două variante: dacă acea persoană este negativă, gândește rău și chiar face rău persoanei care a generat energia negativă, sau emite astfel de energii către alte persoane, acel bulgăre energetic va ajunge la destinație, această persoană primind ceea ce „a semănat” la rândul ei – practic, și ea primește energii similare cu ceea ce a emis, primindu-și plata; dacă însă persoana respectivă este armonioasă, pozitivă, iertătoare, bulgărele energetic nu va putea ajunge acolo, negăsind energiile de vibrație joasă cu care rezonează și se va întoarce la sursa de la care a plecat.
 
Ce înseamnă acest fapt? Că dacă suntem iertători, pozitivi, armonioși, tot ceea ce proiectează negativ cineva care nu ne are la inimă nu poate ajunge la noi, ci se va întoarce „amplificat” (unindu-se cu alte energii asemănătoare din Univers) către persoana care a lansat aceste proiecții negative...
 
CUPRINS:

 

INTRODUCERE

1. LEGEA KARMEI
2. LEGEA UNITĂȚII
3. LEGEA EGALITĂȚII
4. LEGEA OGLINDIRII
5. LEGEA VIBRAȚIEI
6. LEGEA RELATIVITĂȚII
7. LEGEA RITMULUI

CONCLUZII
ÎNCHEIERE 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0490 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.