Leii de pe Fifth Avenue - Fiona Davis

Leii de pe Fifth Avenue - Fiona Davis
Preț: 49,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-097-030-9
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 368
Format: 13x20

DESCRIERE

Leii de pe Fifth Avenue - Fiona Davis

 
... in timp ce Pearl putea fi destul de înfiptă, Harry era tare dulce, chiar dacă uneori părea să nu sesizeze capriciile firii omenești.
 
Cu doi ani în urmă, când Laura i-a dus prima dată pe copii la școala de la intersecția dintre Forty-Second cu Second Avenue, Pearl stătuse o clipă să studieze grupul de școlărițe împrăștiate la locul de joacă, gândindu-se cum era mai bine să li se alăture, în timp ce Harry se repezise fără să se gândească spre niște băieți care jucau arșice, împrăștiindu-le din greșeală cu piciorul, ceea ce i-a atras un brânci și o respingere rapidă.
 
La cei unsprezece ani ai săi, Harry era cu patru ani mai mare decât Pearl, dar ea era mai înțeleaptă și mai isteață. Laura și Jack renunțaseră la numele pe care i-l aleseseră inițial – Beatrice – după ce venise pe lume cu un păr fin, alb ca zăpada, arătând mai degrabă ca o băbuță decât ca o fetiță abia născută.
 
Nu avea ochii de un albastru intens ca ai Laurei, ci înspre gri, iar trăsăturile și culoarea pielii îi dădeau o înfățișare diafană. — Ca o perluță, exclamase Laura și Jack încuviințase, cu ochii plini de lacrimi...
 
.........
 
... Pearl l-a împins pe frate-său în bucătărie.
 
— Arată-i dintele, Harry! El și-a deschis pumnul în care ținea dintele de lapte ca pe o bijuterie scumpă. Laura l-a luat și l-a ridicat la lumină.
 
— Ce frumos e! Ia să-ți văd strungăreața. El a zâmbit cu toată gura, arătându-i locul unde fusese caninul.
 
— Nu m-a durut deloc, mă jucam cu limba pe lângă el și dintr-odată: poc, a ieșit!
 
— Ai avut noroc că nu te-ai înecat cu el, a spus Pearl. Eu știu o fată care s-a înecat și a murit.
 
— Asta e o minciună, Pearl! s-a stropșit Harry la ea, ridicându-și ochii spre Laura să vadă dacă îi dă dreptate.
 
— Nu-ți face tu griji despre asta! i-a spus Laura, vârând dintele în buzunarul șorțului de bucătărie. Haideți, duceți-vă acum să vă spălați până nu vine tata acasă.
 
S-a apucat să taie friptura de vacă și cartofii din seara trecută, bucuroasă că nu era nevoită să aprindă focul pe căldura asta, și începuse să curețe merele pentru desert când a intrat Jack pe ușă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0561 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.