Lilith. Provocarea de a cobori in abisurile fiintei - Minerva

Lilith. Provocarea de a cobori in abisurile fiintei - Minerva
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066393010
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 304
Format: 13x20

DESCRIERE

Lilith. Provocarea de a cobori in abisurile fiintei - Minerva

 
... tranzitele lui Lilith nu sunt întotdeauna percepute drept cauze psihologice, fiind adeseori profunde și chiar inconștiente.
 
Însă, în cea mai mare parte a tranzitului, Lilith are ca scop inițial îmbunătățirea activității la nivelul casei și semnului pe care le parcurge, căutând să rafineze și să provoace noi abordări, și împinge spre această realizare din instinct, fără posibilitate de a riposta sau de a-l ocoli.
 
Stadiul de pasivitate al materiei în aria respectivă e susținut parcă din umbră de o mână nevăzută, care o forțează să-și asume riscuri fără să se protejeze, asemenea acrobatului care evoluează la trapez fără plasa de protecție.
 
Adeseori, tranzitul aduce o avalanșă de stări interioare: un bilanț, o conștientizare a crizei, care duce la eliberare. Lilith aduce acel dram de luciditate necesar purificării unei situații, pentru a înțelege cu adevărat valorile inconștiente, care sunt latente și trebuie aduse la lumină și exploatate în condiții de necesitate.
 
Ea ajută la distingerea acestor valori, eliberându-l pe nativ de zgura metamorfozelor succesive; aici, lucrează în strânsă corelație cu Pluto, rezolvând probleme psihice învechite. Pluto e Regele, iar Lilith este Maestra de ceremonii...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0637 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.