Limba engleza, caiet de lucru pentru clasa a VII-a (Valentina Barabas)

Limba engleza, caiet de lucru pentru clasa a VII-a (Valentina Barabas)
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 160
Categoria: Clasa a VII-a
Preț: 22,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Limba engleza, caiet de lucru pentru clasa a VII-a (Valentina Barabas)

 
Limba engleza - Caiet de lucru pentru clasa a VII-a se adreseaza elevilor si profesorilor indrumatori. Eficient si usor de utilizat, caietul vizeaza: imbogatirea vocabularului uzual, aprofundarea notiunilor de gramatica, dezvoltarea competentelor de receptare, exprimare si redactare a mesajelor esentiale in comuncarea uzuala.

Caietul de lucru este structurat in trei parti:

Vocabularul - meseriile, insusirile fizice si morale, vremea, timpul liber, hobby-uri si activitati cotidiene, evenimente din trecut, membrii familiei, imbracamintea, sanatatea, alimentatia, modalitati de a calatori, mijloace de transport, sportutile, instrumente muzicale, mediul inconjurator;

Gramatica - substantivul, verbul, articolul, pronumele, adjectivul, adverbul, prepozitia, cuvintele de legatura, conditionarele de tip 0 si 1, vorbirea indirecta;

Intelegerea textului scris - cuprinde o serie de texte care fac referire la elementele de cultura si de civilizatie specifice spatiului anglo-saxon.


Exercitiile propuse ii antreneaza pe elevi in activitati de completare, asociere, selectare a variantei corecte/incorecte, reconstituire a unor cuvinte si enunturi, precum si in activitati de intelegere a textului, de comunicare orala si de scriere creativa.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0594 sec