Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Limba germana pentru cei mici

Limba germana pentru cei mici
ISBN: 973-748-115-3
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 225
Format: 13x20
Categoria: Limba germana
18,53 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Limba germana pentru cei mici''


În grup sau individual, la grădiniţă sau în primele clase, cu atuul vârstei şi-al minţii mai agere, cei mici vor afla în cartea Doinei Sandu (cadru didactic de specialitate, cu o vastă experienţă în predarea limbii germane ca limbă străină, iar în volum şi autoare a ilustraţiilor care înveselesc textele şi mobilizează în privinţa îndeplinirii sarcinilor) texte accesibile (versuri şi proză), originare sau adaptate nivelului începător şi mediu, din bibliografia germană sau cea austriacă, abordând o tematică familiară lor (familie, şcoală, prieteni, întâmplări cu plante şi animale).
...cartea este urmată de explicaţii de vocabular (Kennst du diese Wörter? - cu contextualizări minimale), alunecând apoi în exerciţiu (Wörter im Text verstehen - receptare raţională a principalelor cuvinte din text; Wörter verbinden und auch anders verwenden - autonomie în conversaţie şi redarea scrisă), făcând posibilă fixarea şi îmbogăţirea vocabularului şi, pe calea divertismentului, sporirea bagajului de structuri gramaticale. Ilustraţiile, stimulează răspunsurile şi rezolvările, dar invită şi la colorat şi, de ce nu, la mici creaţii proprii, aşa cum textele deschid perspectiva continuării lor de către copii, a stabilirii unei comunicări cu educatorul şi, implicit, a progreselor în exprimarea în limba germană.

DEUTSCH? EIN KINDERSPIEL!

Orice s-ar spune, germana asta este cu atât mai greu de prins, cu cât înaintezi în vârstă, ca să nu mai vorbesc despre ce se spune despre ea, c-ar fi adevărată „chineză” printre limbile bătrânului continent.

Lucrurile dau altfel de gândit dacă ne-aducem aminte c-o vorbesc însă nu mai puţin de 100 de milioane de locuitori ai Europei, din vreo şase ţări, acolo unde este şi limbă oficială.


Autor: Doina Sandu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.8679 sec
loader
Caut in catalog...
loader