Limba si literatura romana teste de parcurs pentru evaluarea nationala 2021, Clasa a VIII-a - Florin Ionita

Limba si literatura romana teste de parcurs pentru evaluarea nationala 2021, Clasa a VIII-a - Florin Ionita
Preț: 24,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 288
Format: 17x24
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

Limba si literatura romana teste de parcurs pentru evaluarea nationala 2021, Clasa a VIII-a - Florin Ionita

 
... din carte:
 
•    Toate subiectele sunt obligatorii.
•    Se acordă zece puncte din oficiu.
•    Timpul de lucru efectiv este de două ore.
 
Subiectul I        .            30 de puncte
Se dă textul:

Din cete mai vechi timpuri, omul a avut pasiuni dintre cele mai diverse; chiar dacă termenul hobby, cu sensul pe care îl cunoaştem astăzi (de ocupaţie preferată în afara profesiei), a câştigat teren abia la finalul secolului al XX-lea, individul a fost mereu preocupat de a-şi petrece calitativ timpul. Astăzi, pasiunile cel mai des întâlnite, conform statisticilor, sunt: muzica, sportul, dansul, fotografia, pictura şi călătoria.
 
Deseori, în zilele noastre, pasiunile pierd în faţa tentaţiei de a evada în virtual. Dar, spre deosebire de mirajul oferit de reţelele sociale, o pasiune îl reprezintă pe om, îl ajută să se dezvolte armonios, întreţine bucuria, zâmbetul pe buze, dorinţa de a-şi face prieteni şi de a avea o atitudine deschisă faţă de ceilalţi, diminuând sau chiar alungând plictiseala sau inerţia.
 
Cea mai populară pasiune este muzica. Unii preferă cantoul, alţii - mai curajoşi sau mai hotărâţi — aleg să studieze un instrument, iar alţii se rezumă să participe la concertele artiştilor preferaţi.

Beneficiile pe care muzica, înţeleasă ca pasiune, le aduce sunt foarte multe. S-a dovedit că participarea la un proiect precum „Cantus mundi" creşte bucuria din ochii copiilor. 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0524 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.