Lumea de mâine. Ce urmează după pandemie? - Olivia Toderean

Lumea de mâine. Ce urmează după pandemie? - Olivia Toderean
-10%
Preț: 63,00 RON
70,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0681-1
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 552
Format: 15X23

DESCRIERE

Lumea de mâine. Ce urmează după pandemie? - Olivia Toderean

 
... una dintre primele culegeri sistematizate de lucrări analitice pe tema crizei actuale, această carte vine la un moment cât se poate de oportun şi este de înaltă valoare.
 
Deşi autorii cărţii sunt cu toţii profesionişti cu foarte multă experienţă – fiecare în domeniul său –, cred că este o dovadă de curaj să scrii atât de cuprinzător pe o temă care este, încă, în mare măsură, o „ţintă mişcătoare“.
 
De aceea, iniţiativa este cu atât mai valoroasă cu cât oferă decidenţilor diferite unghiuri de abordare, avertizări timpurii şi recomandări de acţiune politică. Graţie faptului că autorii nu sunt implicaţi direct în gestionarea crizei, contribuţiile lor păstrează o perspectivă largă, de natură strategică, şi conturează o imagine atent diversificată.
 
Acest lucru este esenţial pentru a putea face faţă de o manieră mai bine informată, complexă şi coordonată valului de provocări care îi va urma crizei.
 
Asemenea multor autori din acest volum, cred că această criză va acce-lera în principal tendințe şi evoluții care se conturau deja dinainte. Pandemia pune o presiune suplimentară pe capabilitățile noastre, pe mentalitatea noastră şi pe capacitatea noastră de a coopera, de a acționa în comun.
 
Dar chiar şi dacă nu va fi totul complet transfor-mat, aşa cum au afirmat unii în contextul de început al crizei, lumea pare să se afle în pragul unor schimbări dramatice. Salut prezenta inițiativă pentru ideea de a aduce laolaltă atâta exper-tiză şi putere analitică şi de a le împărtăşi cât mai larg.
 
Este cheia realizării unei evaluări comune cu privire la provocările asociate crizei şi un demers care oferă consistență concluziilor pe care le vom extrage de pe urma ei, respectiv acțiunilor pe care le vom implementa pe viitor.
 
Această nouă criză a validat convingerea mea – şi concluzia centrală a cărții mele – potrivit căreia coordonarea, cooperarea şi unitatea de acțiune sunt cruciale pentru a putea gestiona o Lume în pericol...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0898 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.