Lumea legendelor. Creaturi monstruoase

Lumea legendelor. Creaturi monstruoase
-10%
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 312
Format: 13x20
Categoria: Stiinte oculte
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Lumea legendelor. Creaturi monstruoase - Aaron Mahnke
 
Copaci şi umbre

... unele dintre lucrurile pe care le vedem nu sunt ceea ce par. Heather Bowey şi verişoarele sale au învăţat pe propria piele lecţia asta în 1989. Fata avea pe atunci şapte ani şi, după spusele mamei sale, Karen, totul s-a întâmplat într-o zi însorită de iarnă. Genul de zi în care lumina soarelui se reflectă în zăpadă şi conferă obiectelor de culoare închisă, cum ar fi casele şi copacii, o proeminenţă aparte.
Heather şi verişoarele mergeau pe un drum de ţară care lega satul lor de următorul, când au văzut un câine stând intr-un pârâu ce trecea pe lângă drum. „Pârâu'' s-ar putea să fie cam mult. Era doar un fir de apă, de tipul celor ce trec pe sub drumuri prin conducte mari, metalice. Sunt sigur că le ştiţi. Practic, un şanţ de evacuare.
Cum copiii sunt mari iubitori de câini, Heather şi ceilalţi au ieşit imediat de pe drum în zăpada de pe margine ca să ajungă la patruped. Au presupus că era un câine din zonă care se aventurase un pic prea departe, aşa că voiau să-i verifice zgarda ca să vadă ce se putea face. Doar că acest câine arăta un pic ciudat, chiar si de la distanţă. Mai exact, părea prea mare pentru un câine.
Au mai făcut un pas în direcţia lui, dar s-au oprit. S-au oprit deoarece câinele a întors capul după ei. Şi atunci, a făcut ceva cu totul neaşteptat: s-a ridicat în două picioare, ca un om. Evident speriate, fetiţele au fugit cât de repede au putut către casă.
Oamenii au avut dintotdeauna o legătură cu animalele, Trăim cu ele în casele noastre. Depindem de ele pentru hrană şi alte resurse. Ne identificăm cu ele, tratându-le adesea mai degrabă ca pe oameni decât ca pe animale. Vorbim cu ele, le punem nume şi proiectăm asupra lor ceva din personalitatea umană. Mii de ani le-am tratat ca şi cum ar fi mai mult decât animale. Dar asta e doar imaginaţia noastră, desigur.
însă, citind legendele, ne dăm seama că s-ar putea ca lucrurile să fie mai adevărate decât credem noi. Cum am spus mai sus, unele lucruri nu sunt ceea ce par a fi. Uneori sunt mai groaznice decât par.
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0620 sec