Lumea noastră sau lumea LOR? OZN-uri fotografiate pe cerul României - Iuri Floroiu

Lumea noastră sau lumea LOR? OZN-uri fotografiate pe cerul României - Iuri Floroiu
-8%
Preț: 38,64 RON
42,00 RON (-8%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94646-8-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 300
Format: 13x20

DESCRIERE

Lumea noastră sau lumea LOR? OZN-uri fotografiate pe cerul României - Iuri Floroiu

 
Apar şi dispar în mod inexplicabil, zboară cu viteze incredibile şi efectuează manevre care ar dezmembra orice aparat de zbor convenţional. Evoluează la altitudini uneori imposibile pentru aeronavele pământene, îşi modifică rapid forma, temperatura de culoare, pot produce transformări ale structurilor fizice asupra căror acţionează.
 
Este vorba de straniile „lumini" a căror prezenţă şi mod de manifestare stârneşte interesul ufologilor, cercetătorilor ştiinţifici şi autoritarilor militare din toată lumea.
 
Primele semnalări oficiale ale acestor bizare apariţii au fost făcute în timpul celui de-al Doilea Război Mondial de către aviatorii militari care au fost însoţiţi în timpul misiunilor de OZN-uri sau de sfere luminoase de diferite culori şi dimensiuni.
 
Cu umorul caracteristic celor care-şi primejduiau zilnic viaţa în raidurile deasupra Europei, piloţii escadrilei americane 415th Night Fighter au poreclit aceste fenomene misterioase ''foo-fighter” (de la feu'' care în limba francezi înseamnă ''foc“).
 
Bineînţeles, Aliaţii au crezut că germanii sau japonezii realizaseră o nouă armă, destinată perturbării funcţionării motoarelor avioanelor. Totuşi, aceste foo-fighter, care într-adevar afectau sistemul de aprindere al motoarelor bombardierelor (doar când se aflau în imediata lor proximitate), nu au încercat să interacţioneze, nu s-au angajat în acţiuni ostile şi nici nu au fost făcute responsabile de distrugerea şi prăbuşirea vreunui aparat de zbor. Este motivul pentru care multe echipaje erau convinse că se confruntă cu o armă de război psihologic.
 
Nu doar avioanele Aliaţilor au avut însoţitori fantomatici. Teama că adversarul ar putea beneficia de o tehnologie superioară exista şi în rândul militarilor Axei. După război, s-a aflat că, la rândul lor, germanii şi japonezii au avut întâlniri cu obiecte misterioase şi, la fel ca americanii, au organizat specializate...
 
CUPRINS:
 
Prefaţă. O carte eveniment
Dreptul de a şti
Mesaj din spaţiu
Agonia viitorului
Frică, ridiculizare, manipulare, dezinformare, muşamalizare
Cui aparţine Luna?
Întrebări despre... necunoscut
„Ferestre” în cer
Lumini zburătoare inteligente
Lumea noastră este şi lumea lor
Ei defilează și pe cerul României
OZN‑uri fotografiate pe cerul României ‑ material grafic „Zeii” se apără de noi, oamenii?
Lumi paralele?
Obstacole pe cărările cunoaşterii?
Meandrele timpului
Românii au dăruit aripi omenirii!
Sfârşit sau un alt început?
Bibliografie
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0794 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.