Lumea scindata - Andrei Marga

Lumea scindata - Andrei Marga
Preț: 45,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789737288806
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 256
Format: 13x20
Categoria: Stiinte sociale

DESCRIERE

Lumea scindata - Andrei Marga

 

... explorează tema diviziunilor și conflictelor din societatea contemporană, atât la nivel global, cât și la nivel național și local.

 

În lucrarea sa, Andrei Marga analizează multiplele diviziuni și tensiuni existente în lumea de astăzi, inclusiv cele de natură politică, socială, culturală și religioasă. El explorează modul în care aceste diviziuni afectează relațiile dintre oameni, societate și sistemul politic.

 

Autorul oferă o perspectivă profundă și complexă asupra acestor probleme, înțelegându-le ca fiind rezultatul unei lumi scindate și fragmentate. El examinează factorii care contribuie la această diviziune, cum ar fi migrația, globalizarea, inegalitățile sociale, intoleranța și creșterea polarizării politice.

 

Prin intermediul argumentelor sale, Andrei Marga încearcă să ofere soluții și perspective pentru a depăși aceste diviziuni și a promova o coexistență armonioasă și cooperare între diferitele grupuri și categorii sociale. El abordează subiecte legate de democrație, toleranță, dialog intercultural și interreligios, etică și valori comune.

 

Cartea "Lumea scindată" reprezintă o lectură complexă și provocatoare, adresându-se atât specialiștilor din domeniul științelor sociale, cât și publicului interesat de problemele contemporane ale societății.

 

Aceasta oferă o analiză profundă a diviziunilor și tensiunilor care afectează lumea noastră și invită la o reflecție critică asupra modalităților de a construi o societate mai armonioasă și mai unită.

 

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0616 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.