Lumea sufletelor mari - Peter Deunov

Lumea sufletelor mari - Peter Deunov
Preț: 15,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8926-92-6
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 64
Format: 13x20

DESCRIERE

Lumea sufletelor mari - Peter Deunov

 
Iubitul sufletului omenesc este augustul din lume: Dumnezeu! Găsirea Iubitului înseamnă trezirea ta! Ce schimbare are loc în tine! Iată-te deja Fiu al Luminii. Simţi în jur parfumul a mii de flori. Lumina începe să mângăie tot ce a creat Dumnezeu. Zăpezile şi gheţurile încep să se topească. Te afli deja în ţara în care soarele străluceşte veşnic, fiindcă nu există noapte.
 
Lacrimile ochilor tăi sunt deja şterse. Eşti în stare să auzi muzica ultraterestră care umple totul. O simţi ieşind din toate stâncile, din toate piscurile, din toate izvoarele, din iarbă, din flori, din pomi, din toate stelele. Acestea îşi vorbesc şi le înţelegi limbajul: e cântecul lor de mulţumire pentru Dumnezeu. În jurul tău curg ape cristaline care dăruiesc nemurirea. Un jurul tău sunt pomi care înfloresc şi dau roade în fiecare lună; frunzele lor slujesc la vindecarea popoarelor.

Din afecţiune pentru Cel Iubit, îi iubeşti pe toţi oamenii, căci vezi în ei reflectarea frumuseţii Sale. În iubirea lor pentru tine este iubirea Iubitului tău. Pentru tine, nu se mai pune problema să iubeşti, căci nu mai eşti decât iubire, puritate, inocenţă, Lumină. Tot ce faci este destinat Celui Iubit de tine. Priveşti şi vezi totul frumos. Exclamă: "Am înţeles că planul universului este planul iubirii! Totul este iubire! Totul este adevăr!".

Este iubirea sufletului.
 
CUPRINS:
 

Cuvănt-înainte... 3

Salut!... 6
Pentru sunetele care aşteaptă... 7
Gânduri preţioase pentm om...  8
Când soarele străluceşte... 18
Drumul Maestrului... 20
Enigmele din viaţă... 21
Piatra de încercare...  26
Căutarea a ceea ce este raţional... 34
Cel Iubit...  42
Zilele genezei...  44
Veşmântul bun... 52
Ce este preţios în viaţă... 56
La fapte!... 61

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0437 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.