Lumea vazuta de sus. Ce faci cand succesul nu e de ajuns? - Zig Ziglar

Lumea vazuta de sus. Ce faci cand succesul nu e de ajuns? - Zig Ziglar
-8%
Preț: 45,08 RON
49,00 RON (-8%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-44-1182-2
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 224
Format: 13X20

DESCRIERE

Lumea vazuta de sus. Ce faci cand succesul nu e de ajuns? - Zig Ziglar

 
VORBESC CU MULTĂ ÎNCREDERE DE SINE NU DATORITĂ ENERGIEI CARE VINE DIN MINE, CI DATORITĂ ENERGIEI CARE TRECE PRIN MINE.
Vreau să ştii de pe acum că îmi analizez ideile din punct de vedere psihologic, teologic şi fiziologic înainte de a le verbaliza, de a le scrie sau de a le înregistra, fiindcă existenţa noastră se petrece pe plan fizic, mental şi spiritual.
 
Şi, dacă ne ocupăm de toate aceste trei aspecte ale vieţilor noastre, e clar că ne îndreptăm spre calea cea bună. In plus, aveam şanse mai mari de a fi juşti cu privire la subiectele pe care le abordăm. Vorbesc cu multă încredere de sine nu datorită energiei care vine din mine, ci datorită energiei care trece prin mine. Este o mare diferenţă!
 
Permite-mi să subliniez şi faptul că, de obicei, verific informaţiile din cel puţin două surse. Când am amintit de vorbele prietenului meu care nu întâlnise vreodată o persoană senilă, indiferent de vârstă, l-am sunat pe prietenul meu Frank, care lucrează la o clinică de psihiatrie şi psihologie, şi l-am întrebat dacă am voie să îi citez afirmaţia şi dacă era dispus să confirme veridicitatea citatului.
 
I-am spus că „Alzheimer este intr-adevăr o maladie, însă majoritatea bolilor mintale reprezintă înşiruiri de alegeri proaste“. (Am spus „majoritatea“ fiindcă uneori bolile mintale sunt moştenite genetic.) Frank mi-a recomandat să discut cu un anumit medic specializat pe boala Alzheimer, iar acel medic mi-a confirmat teoria: „Zig, atâta vreme cât pui aşa problema, ai mare dreptate!“

Nu ştiu în ce punct al vieţii profesionale, personale sau de familie te afli în momentul de faţă şi nici nu-ţi cunosc trecutul. Insă teologul scoţian Carl Baade spunea că „nimeni nu poate lua viaţa de la început, dar că toţi putem să ne asigurăm că o vom sfârşi unde ne dorim“. Aceasta este ideea cu care vreau să pornim în explorarea acestei cărţi.

In multe feluri, eu am început să-mi schimb viaţa la vârsta de patruzeci şi cinci de ani. Iar scopul principal al cărţii este să te asigure că poţi să o iei de la capăt la orice vârstă, îmbo-găţindu-ţi viaţa în feluri nebănuite. Prietenul meu Joe îmi spunea: „Nu trebuie să fii grozav ca să începi, însă trebuie să începi ca să fii grozav.“ Şi, din punctul meu de vedere, a spus un mare adevăr. Insă oamenii se întreabă adeseori dacă le stă în putere să ajungă în vârf...
 
CUPRINS:
 
Introducere      
CAPITOLUL 1
O viată încununată de succes  

CAPITOLUL 2
Echilibrul e cel mai important     

CAPITOLUL 3
De la succes la valoare    

CAPITOLUL 4
Cum să clădeşti relaţii valoroase    

CAPITOLUL 5
Libertatea de a câştiga   

CAPITOLUL 6
Construieste-ti visurile    

CAPITOLUL 7
Imaginaţie si motivaţie    

CAPITOLUL 8
Misiunea ta în viată   
 
CAPITOLUL 9
Valoare şi spiritualitate  
 
CAPITOLUL 10
Obiective importante şi echilibrate     
 
CAPITOLUL 11
Ce să facem ca să ajungem în vârf  

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0553 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.