Luna Nebuna - Dosarele Dresden, vol. 2

Luna Nebuna - Dosarele Dresden, vol. 2
Preț: 35,91 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 320
Format: 13x20

DESCRIERE

Luna Nebuna - Dosarele Dresden, vol. 2 - Jim Butcher

 
... am intrat în apartamentul meu, mi-am aruncat într-un colţ, alături de toiagul meu de vrăjitor şi de bastonul-sabie, bagheta distrugătoare recuperată din magazinul abandonat şi am închis uşa. Era una dintre cele blindate, antifurt.
 
O cumpărasem după ce, cu şase luni în urmă, un demon pătrunsese cu brutalitate în apartamentul meu şi mi-l devastase.
 
Locuiesc la demisolul unei case vechi imense, cu apartamente de închinat, care a reuşit cumva să supravieţuiască tuturor incendiilor din Chicago.
 
E construită aproape în întregime din lemn şi scârţâie şi geme, interpretând o melodie lentă, liniştitoare, ori de câte ori bate vântul, care, în oraşul ăsta, nu încetează nicio clipă. E un loc care-şi are propria istorie, vecinii sunt oameni liniştiţi, iar chiria e mică — deşi a mai crescut după vizita distrugătoare a demonului.
 
în apartamentul meu nu există aparate electrice, din motive care ar trebui să fie deja evidente. Am un şemineu, o chicinetă lângă încăperea principală şi un dormitor mic alături de ele, cu o cameră de baie în interiorul său. Ferestrele sunt în partea de sus a fiecăruia dintre cei patru pereţi, iar una se află pe peretele băii.
 
Imi plac decoraţiunile bazate pe textură mai mult decât acelea care se folosesc de culoare; pe podelele de piatră aveam covoare groase, puse unele peste altele în cele mai multe locuri.
 
Acidul scuipat de demon îmi arsese cea mai mare parte a mobilei, aşa că mă văzusem nevoit să scotocesc prin magazinele cu marfa la mâna a doua, în căutarea unor înlocuitoare.
 
Imi place mobilierul cu mult lemn vechi şi suprafeţe acoperite de material textil moale, şi mi-am făcut cumpărăturile ţinând cont de asta.
 
Pe pereţi de piatră am tapiserii, cele mai vechi pe care le-am putut găsi. în lumina arămie- a flăcărilor, nuanţele de portocaliu, maro şi roşu domină decorul şi n-arată tocmai rau.
 
Am aprins focul. Trebuia, fiindcă în luna octombrie, în Chicago e frig şi vânt, si altminteri risc să îngheţ în micul meu paradis umed şi rece.
 
Am aruncat in şemineu câţiva buşteni, şi Mister şi-a făcut apariţia şi mi s-a frecat de picior, torcând drăgăstos şi dezechilibrându-mă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0479 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.