Maddie Little și formula prieteniei - Erin Teagan

Maddie Little și formula prieteniei - Erin Teagan
-10%
Preț: 26,91 RON
29,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067936407
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 272
Format: 13x20

DESCRIERE

Maddie Little și formula prieteniei - Erin Teagan

 
... Brooke mă ajută să cobor din autobuz când ajungem în sfârșit la școală. Mă ține de cot și sporovăiește peste umăr cu Abby despre orarul lor și despre cum o să fie distruse că nu mai fac sportul împreună.
 
Și-apoi încep să sară și să chițăie cum fac ele de obicei, pentru că s-ar putea să aibă pauza de prânz în același timp cu Dexter. Și știu că ar trebui să-mi fac griji din cauza privirilor pe care le atrag cu bluza mea plină de sânge, dar parcă mi s-a pus o pâclă pe creier.
 
— Nimeni nu folosește vreodată baia aia, spune Brooke după ce-am mers o oră întreagă, parcă, timp în care Abby m-a tot călcat pe picioare din spate. Mă așez pe o băncuță sub uscătoarele de mâini și Brooke îmi dă un suc de portocale din ghiozdanul ei.
 
— De unde ai ăsta? o întreb.
 
— Trebuie să fii pregătită mereu...
 
.........
 
... mă uit sub bancă.
 
— Stai așa. Unde mi-e ghiozdanul? Brooke mă prinde.
 
— O să-ți vină iar sângele pe nas. Nu te mai apleca așa! Simt că-mi vine sângele în cap și mă ridic așa de repede, că răstorn sucul de portocale. Hainele de schimb îmi cad grămadă din poală. Brooke înhață blugii de pe jos până să-i atingă băltoaca portocalie.
 
— Sunt noi, îmi spune. Au costat cam o sută de dolari.
 
— Mi-am lăsat ghiozdanul în autobuz. Simt ceva cald pe nas.
 
— Am nevoie de ghiozdan. Brooke îmi pune hainele în brațe.
 
— N-ai nevoie de ghiozdan în prima zi de școală. Îmi dă brânci într-o cabină de toaletă.
 
— Îmbracă-te! Când se închide ușa, o încui cât ai clipi, pentru că acum nu-mi mai pot reține lacrimile. Lacrimi mari și rotunde, de bebeluș, de școala primară.
 
Duc mâna la nas și răsuflu ușurată când văd că nu e sânge. Brooke parcă ar ști că am rămas încremenită în cabina minusculă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0520 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.