Magia din minte - U. S. Andersen

Magia din minte - U. S. Andersen
-20%
Preț: 31,20 RON
39,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-913-562-4
Anul publicării: 2020
Pagini: 348
Format: 14x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Magia din minte - U. S. Andersen

 
PUTEREA ASUPRA DESTINULUI
Bernard Spinoza a scris: „Câtă vreme un om îsi imaginează că nu poate să facă asta sau cealaltă, atâta vreme este hotărât să nu le facă; prin urmare, atâta vreme îi va fi imposibil să le facă”. Imaginea care se formează în minte, fie ea bună sau rea, va duce la consecinta ei inevitabilă.
 
Problema nu tine de realitatea mentală sau spirituală a împlinirii fizice sau a vizualizării mentale, ci mai degrabă de găsirea unei chei care va permite fiecărei persoane să creeze imagini mentale după propria dorinţă, să le păstreze până la înfăptuirea lor si să nu permită intruziunea altor imagini din partea subconştientului recalcitrant, care de foarte multe ori functionează contrar mintii constiente.
 
In colturile mai ascunse ale psihicului uman se formează germenii care motivează o întreagă viată si omul fie le dă satisfactie, fie preia controlul asupra acestor initiatori invizibili. Dacă îi acceptă, viata lui va fi condusă de către o sursă aflată dincolo de controlul său constient. Dacă preia comanda, devine stăpân pe soarta lui.

Să preiei comanda nu este niciodată asa de simplu cum sună. Necesită o fermitate si un curaj pe care doar putini oameni le au din nastere. Majoritatea dintre noi trăim ca sclavi deplini ai reactiei, victime absolute ale comenzilor subconstientului si rareori, dacă o facem vreodată, ne gândim că este posibil să ne depăsim trăirile si să reactionăm în mod cu totul diferit decât impun circumstantele.
 
De exemplu, dacă participi la un test si înfrângerea pare inevitabilă, o faci certitudine doar acceptând-o. Dar dacă îti mentii spiritul viu printr-o viziune a victoriei, printr-o rezistentă absolută fată de caracterul inoportun al înfrângerii si dezastrului, cine stie ce miracole ar putea să apară?
 
Viziunea mentală care rezistă în fata tuturor stimulilor senzoriali devine în cele din urmă un lucru de sine stătător, iar solu-tionarea sa ca realitate obiectivă în lumea materială cere să se exprime si nu va fi înăbusită.
 
Vasta creativitate a naturii izvorăste din potentialul infinit al Sinelui Secret. Orice poate fi conceput va fi creat cu sigurantă în cele din urmă ca realitate materială, pentru a fi văzut de întreaga lume. Nu există idei fără solutionare vizibilă, deoarece marea plasticitate a Sinelui Secret dă o formă fiecărei idei cuprinse...
 
CUPRINS:
 
Cuvânt-înainte 
1.    Cauza ascunsă a tuturor lucrurilor   
2.    Descoperirea sinelui secret   
3.    Cel mai mare miracol dintre toate    
4.    Stăpânirea de sine    
5.    Mintea mai presus de materie    
6.    Imaginile mentale    
7.    Puterea de a alege    
8.    Invingerea opozitiei   
9.    Dezvoltarea abilităţilor  
10.    Cum să îti creezi propriul talent   
11.    Cum să îti folosesti al saselea simt  
12.    Atitudinea mentală care nu dă niciodată gres  

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0491 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.