Magia realitatilor paralele - Florin Gheorghita

Magia realitatilor paralele - Florin Gheorghita
-6%
Preț: 32,90 RON
35,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 320
Format: 13x20

DESCRIERE

Magia realitatilor paralele - Florin Gheorghita

 
...Florin Gheorghiţă analizează posibilitatea ca lumea guvernată de legile fizicii aşa cum le cunoaştem astăzi să nu fie singura realitate. Cu ajutorul acestui bogat material documentar, cititorul este invitat să depăşească limitele cunoaşterii ştiinţifice actuale şi să exploreze fascinantele universuri paralele...
 
Fragmente:
 
... privitor la Ierarhia primordială, autoarea acestei opere a teosofiei clasice specifica de asemenea în primul volum o veche şi impresionantă intuiţie:
 
Ierarhia Puterilor Creatoare este împărţită în şapte ordine ezoterice... Ele constituie structura centrală a lumii divine superioare... Grupul superior e compus de Flăcările Divine... care sunt eterne şi deci nepieritoare... făcând parte din Absolut. Ele constituie deschiderile spre cosmos ale impenetrabilei Lumi divine superioare, ascunsă mereu ochilor oamenilor şi chiar îngerilor.
 
Aceste Ierarhii ale Creatorilor - denumiţi în mod repetat în textul arhaic Flăcări Divine, iar în vechile texte ebraice fiind menţionaţi în peste două mii de locuri prin termenul plural Elohim (termen cenzurat însă ulterior în toate scrierile vechi) - au transpus în forme materiale, prin admirabile realizări şi cu o extraordinară diversitate, aceste „Idei” Divine emise de Creatorul Unic încă din Eternitate şi care există încontinuu în planul materiilor fine.
 
In ce priveşte extraordinara diversitate a acestor Idei menţinute etern în Spaţiul Creaţiei, iată şi un alt citat din textul arhaic - de altfel foarte succint -, care redă totuşi la fel de sugestiv o mică parte din marea varietate a transpunerilor Ideilor în fomie de Ierarhiile Creatorilor, chiar şi în privinţa sufletelor ce aveau să deservească întrupările „scânteilor spirituale”:
 
2. Aflaţi ceea ce noi, ieşiţi din Cei Şapte Primordiali, noi, care suntem născuţi din Flacăra Primordială, am aflat de la Părinţii noştri.
 
4. Aceste „scântei” sunt numite Sfere, Triunghiuri, Cuburi, Linii şi Modelatori (Stanţa IV).
 
Or, dacă în cadrul Lumii sufletelor terestre nu se regăsesc decât formele de sferă, abia în cursul acestui val al vizitatorilor din spaţiu s-a putut constata că specificarea antică a altor forme nu a fost o fantezie, enumerarea de mai sus fiind chiar prea restrânsă: cititorul va regăsi şi în ilustraţia care urmează exemplificări ale unor asemenea forme dezvăluite înţelepţilor antici, confirmate însă ca dovezi materiale abia în zilele noastre prin variate înregistrări fotografice.
 
Sunt desigur extrem de interesante astfel de cunoştinţe străvechi obţinute de înţelepţi din perioade anterioare, cu privire la modul în care au fost emanate în timpuri primordiale entităţile spirituale, dar şi cu referire la marea diversitate a transpunerilor Ideilor Divine în cele mai variate „forme” ontologice concepute fizic şi răspândite inteligent în imensitatea Spaţiului Creaţiei!
 
Dar aceste cunoştinţe au fost revelate unui număr restrâns de iniţiaţi - sau au fost percepute în stare de extaz de puţini clarvăzători din întreaga lume (fiind accesibile numai oamenilor cu clarvedere la nivel spaţial, mai exact, celor care au atins niveluri evolutive mult mai înalte); însă aceştia au transmis posterităţii doar succinte consemnări în diferite texte vechi, păstrate cu discreţie în diferite temple, astfel că de-a lungul mileniilor prea puţini oameni au ajuns să le cunoască.
 
Chiar şi în zilele noastre, deşi există o anumită difuzare a unor asemenea texte, o mare parte a omenirii, aflată sub influenţa pozitivismului, nu le acordă atenţie, întrucât nu ar fi susţinute prin „dovezi materiale” convingătoare. Aceste texte afectează însă puternic ansamblul cunoaşterilor stabilit în mod conservator în cadrul a numeroase ştiinţe actuale.
 
Omenirea a intrat totuşi într-o fază cu totul deosebită a evoluţiei sale, astfel că, alături de remarcabile realizări ştiinţifice şi tehnologice, a venit şi vremea aflării şi a demonstrării altor mari adevăruri rămase necunoscute de-a lungul timpului - sau chiar ascunse marelui public!
 
Astfel, pentru informarea în masă a doritorilor de cunoaştere, numeroşi autori nonconfonnişti, beneficiind de o largă documentare în mai multe domenii, au iniţiat la nivel mondial o nouă literatură cu accente scientizate, tot mai variată şi mai bogată: literatura eliminării enigmelor şi a tăinuirilor dirijate, prin ample dezvăluiri realiste şi cu fond veridic, dar neoficiale, susţinute însă în mod obiectiv prin analize realiste ale unor valoroase materiale documentare, opere de artă, mitologii şi tradiţii desconsiderate în trecut, precum şi prin dovezi tot mai neîndoielnice cu ajutorul înregistrărilor fotografice şi, în paralel, prin capacităţile extrasenzoriale înnăscute ale unui număr crescând de persoane din întreaga lume...
 
 
CUPRINS:
 
Cuvânt-înainte 
 
Capitolul 1. Straniile inteligenţe invizibile 
Pionieri români ai dezvăluirilor fotografice 
Imagini din lumea sufletelor pământene 
Descoperiri ale „văzătorilor” confirmate de tehnica modernă 
Spune-mi ce culoare ai ca să-ţi spun cine eşti! 
Note 
 
Capitolul 2. O problemă ştiinţifică de mare importanţă 
OZN: ficţiune sau „problemă majoră” a omenirii?
Un OZN şi mai multe „întâmplări” 
Enigme tulburătoare şi dezvăluiri uimitoare 
Note 
 
Capitolul 3. Valul „cercetătorilor” veniţi din spaţiu 
Destrămarea unei dogme medievale 
Călătoriile spaţiale atemporale 
Şi sufletele fiinţelor inteligente din spaţiu sunt de „rase” diferite!
Note 
 
Capitolul 4. Instruire oferită din invizibil 
Doctrina Secretă a stimulat declanşarea instruirilor spirituale 
Comunicări din invizibil şi apariţii strălucitoare
Spicuiri despre „transformări planetare” 
Note 
 
Capitolul 5. Magia realităţilor paralele 
Atotputernica energie a gândirii 
Lecţii pentru o nouă revoluţie 
Creaţii artistice în invizibil 
Indemn galactic 
Note

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0485 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.