Mai presus de cuvinte - Jill Santopolo

Mai presus de cuvinte - Jill Santopolo
-10%
Preț: 35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-400-669-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 368
Format: 13x20

DESCRIERE

Mai presus de cuvinte - Jill Santopolo

 
... vii cu mine? întrebă Nina.
 
—    Bineînţeles, spuse Tim. Am anunţat la serviciu că voi lucra de acasă toată săptămâna viitoare. Vreau să te ajut cu tot ce pot.
 
—    Mulţumesc, spuse Nina. Işi întrepătrunse degetele cu ale lui. Nu îşi dorea să-i mai dea drumul vreodată.
 
Cand liftul se deschise în faţa apartamentului ei, Nina respiră profund. Faptul că era aici o făcea să se simt mai bine. Nu extraordinar, dar mai bine.

- Ai mâncat ceva azi? o întrebă Tim. cand închidea uşa de la apartament.
 
Nina dădu din cap.

— Nu-mi e foame, spuse ea.
 
—    Ce zici de o cafea?

—    Ce zici să ne uităm la filmul preferat al lui tata, în timp ce eu mă ocup de lista pe care mi-a dat-o Caro? răspunse ea.
înainte ca ei să plece, Caro i-a înmânat o listă cu deciziile pe care tatăl ei i le-a lăsat şi cu numerele de telefon ale persoanelor pe care Nina trebuia să le sune personal, pentru a le înştiinţa despre moartea lui, înainte de a afla din presă.

—    Ce ai dori să fac eu? întrebă Tim.

—    Doar... să fii aici, spuse Nina.

Tim îi puse o mână pe umăr şi o strânse.

—    Asta pot face, spuse el. Dar la un moment dat astăzi ar trebui să mănânci ceva.

Nina îl privi pe Tim. Se gândi la toate mesele pe care ea şi Tim le-au luat în compania tatălui ei. La toate acele dâti când s-au furişat la chioşcul cu hotdog, de vizavi de hotelul Seaport, chiar dacă ştiau că mama lui Tim nu era de acord.
 
Alături de Tim, ar simţi că deţine acea bucăţică in plus din tatăl ei. Amintirile sale s-ar împleti cu ale ei. Ar trebui să-i spun acum că vreau să mă mărit cu el se gândi Nina. Dar, de fiecare dată când încercă să rostească acele cuvinte, ceva o împiedică...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

35,10 RON
39,00 RON (-10%)
Created in 0.0485 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.