Mai putin stres, mai multe rezultate. Cum sa meditezi ca sa obtii rezultate extraordinare - Emily Fletcher

Mai putin stres, mai multe rezultate. Cum sa meditezi ca sa obtii rezultate extraordinare - Emily Fletcher
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-18-29
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 256
Format: 13x20

DESCRIERE

Mai putin stres, mai multe rezultate. Cum sa meditezi ca sa obtii rezultate extraordinare - Emily Fletcher

 
Meditatie versus medicatie
 
Migrene. Anxietate. Depresie. Infertilitate. Oboseală suprarenală. Sindromul intestinului iritabil. Insomnie. Acestea sunt doar câteva dintre problemele pe care practicarea regulată, de două ori pe zi, a meditaţiei te poate ajuta să le diminuezi sau să le rezolvi.
 
Ştiu că, în acest moment, în timp ce îmi turuie gura despre diversele tulburări pe care le poate atenua meditaţia, semăn probabil cu un vânzător de maşini la mâna a doua, dar întrebarea nu ar trebui să fie: Cum poate meditaţia să fie utilă pentru atât de multe lucruri?, ci Cum poate stresul să afecteze atât de muite lucruri?
 
In acest sens, aş vrea să arunc o privire peste unele afecţiuni la tratarea cărora s-a demonstrat ştiinţific că poate contribui meditaţia, precum şi peste unele despre care, deşi nu pot oferi dovezi ştiinţifice care să confirme, cursanţii Ziva susţin constant că s-au ameliorat prin meditaţie.

Este esenţial să nu uiţi că nu sunt medic şi că nu te pot în-demna să reduci dozele sau să elimini medicamentele prescrise sau alte tipuri de tratamente medicale.
 
Un număr mare de cursanţi au descoperit că practicarea regulată a meditaţiei îi ajută să atenueze anumite simptome şi am cooperat cu medicii lor când şi pacientul, şi medicul au considerat că vor să încerce diminuarea dozei sau eliminarea treptată a unei anumite medicaţii.
 
Chiar şi aşa, acest lucru s-a petrecut de fiecare dată în condiţii atent controlate şi supravegheate şi numai după consultarea medicului care şi-a dat acordul în privinţa planului respectiv. Indiferent cât de mari sunt îmbunătăţirile pe care le percepi în privinţa stării taie de sănătate, consultă întotdeauna medicul înainte de a face vreo schimbare de tratament...
 
CUPRINS:
 
Cuvânt-înainte de dr. Mark Hyman        
Prefaţă de dr. Andrew Huberman    
Introducere   

Capitolul 1.    De ce să meditezi?  
Capitolul 2.    Cum să ajungi la sursă? 
Capitolul 3.    Stresul te face mai prost  
Capitolul 4.    Nopţi albe în Seattle — şi oriunde altundeva  
Capitolul 5.    Răceala mă lasă rece   
Capitolul 6.    (Adevărata) Fântână a tinereţii  
Capitolul 7.    Sindromul „O să fiu fericit când
Capitolul 8.    Tehnica Z   
Capitolul 9.    Karma unor locuri de parcare mai bune   
Capitolul 10.   Cea mai uimitoare versiune a ta   
Capitolul 11.    De la meditaţie la „O, Doamne!"   
Capitolul 12.    Micşorarea distanţelor  
Capitolul 13.    Performanţe superioare   

Vrei să afli mai multe?  
Mulţumiri   
Note

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0476 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.