Majoretele - Kara Thomas

Majoretele - Kara Thomas
-10%
Preț: 35,91 RON
39,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067936490
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 368
Format: 13x20

DESCRIERE

Majoretele - Kara Thomas

 
Un mic grup de elevi e adunat în fața cancelariei, acolo unde an‑ trenoarea a zis că va afișa lista în această dimineață. Pe măsură ce ne apropiem de avizier, câteva fete se îndepărtează dezamăgite. Lângă mine, Rach inspiră adânc.
 
Ajungem lângă panou. Examinez foile colorate prinse în piuneze: o listă cu persoane care au fost solicitate pentru meciul din toamnă, un fluturaș care promovează spălătoria auto a echipei feminine de fotbal și o înștiințare privind niște cursuri de pregătire pentru examenele SAT1, din weekend.
 
— Nu e nimic aici, zice Alexa.
 
— Ba da, este. O voce familiară. Mă întorc; fetele Kelsey sunt în spatele nostru, cu frappé‑uri de la Dunkin’ Donuts. Kelsey Butler zor‑ năie gheața în paharul ei.
 
 
Ne arată cu mâna, unghiile ei de cu‑ loarea caisei ieșind în evidență pe pielea închisă la culoare. Privesc în direcția în care arată Kelsey – o foaie de hârtie prinsă pe avizier. Pe ea, un singur rând:
 
LISTA ECHIPEI DE DANS VA FI AFIȘATĂ LA AMIAZĂ!
 
Cea mai bună prietenă a lui Kelsey Butler, Kelsey Gabriel, se apropie discret ca să vadă mai bine. Părul de obicei blond‑des‑ chis al lui Kelsey G e și mai decolorat acum din pricina soare‑ lui, iar fata are pielea plină de pistrui.
 
— Îh! De ce? — Anul acesta au dat probe mai multe persoane, îi explică Kelsey B. Poate că a fost nevoie de mai mult timp pentru a lua o decizie...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0533 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.