Mala lui Dumnezeu (Mooji)

Mala lui Dumnezeu (Mooji)
Preț: 48,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-92798-8-5
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 180
Format: 13x20

DESCRIERE

Mala lui Dumnezeu (Mooji)

 
... este posibil ca unii să vadă o contradicţie în faptul că cineva care înţelege Adevărul, Sinele Divin, intonează o rugăciune sau vorbeşte de Dumnezeu ca fiind Tatăl său.
 
Dar nu este o contradicţie; rugăciunea unei fiinţe trezite este una adevărată, pentru că nu este niciodată în afara celui Unic. Unitatea, iubirea şi bucuria emanate din inima trezită fac ca rugăciunile să fie un dar pentru această lume.

   Mala lui Dumnezeu este oferită tuturor căutătorilor şi celor dedicaţi Adevărului. Pentru că discipolul trebuie să-şi dezvolte discernământul şi înţelepciunea, la fel cum filozoful trebuie să-şi dezvolte încrederea, deschiderea, iubirea şi să se abandoneze Divinului. Cel care a realizat Adevărul, nu vede un conflict în infinitatea expresiilor sale, ci vede în toate aceeaşi Prezenţă...
 
...
 
... lasă-te absorbit în Totalitatea lui. Așa îl vei cunoaște pe Dumnezeu în mod direct, pentru că prezenţa sa radiază divinitate şi este o adevărată întrupare a Adevărului.
 
Când mintea-inimă întâlneşte această Prezenţă, este pe loc străfulgerată şi botezată întru Sinele Nenăscut.

   Bea din această cupă a iubirii şi înţelepciunii, în care amestecă degetul lui Dumnezeu. O singură rugăciune înghiţită pe deplin este suficientă pentru a-ţi elibera inima în infinitatea Existenţei.
 
Îmbată-ți ființa de ea până când ai să-ţi găseşti drumul spre casă fără hartă. Intră în acest templu al neantului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0510 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.