Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Mandrie si prejudecata

Mandrie si prejudecata
Editura:
Anul publicării: 2009
Format: 13x20
30,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Mandrie si prejudecata''


... volumul a devenit unul dintre cele mai citite si vandute romane din istorie. Autoarea a lucrat la el intre 1796 si 1797 sub titlul provizoriu FIRST IMPRESSIONS.

Asemeni volumelor SENS AND SENSIBILITY (Dragoste si ratiune) si NORTHANGER ABBEY ( Manastirea Northanger) activitatea de creatie s-a desfasurat în Steventorn, Hampshire. Titlul final i-a fost inspirat din volumul CECILIA de Fanny Burney, pe care Jane Austen o admira foarte mult.


""Este un adevar universal recunoscut ca un burlac, posesor al unei averi frumoase, are nevoie de o nevasta"". Este fraza memorabila cu care începe volumul si piatra de temelie a întregii intrigi. Este povestea independentei si curajoasei Elizabeth Bennet, una dintre cele cinci surori care trebuie sa ia în casatorie pe bogatul dar arogantul Mr. Darcy.

Ceea ce urmeaza este una dintre cele mai frumoase, amuzante, naturale si încantatoare, inteligente, savuroase curtare cunoscuta în literatura, scrisa de talentata Jane Austen, la numai 21 de ani! Este unul dintre cele mai ecranizate romane din istoria literaturii.


... romanul, publicat pentru prima oara pe 28 ianuarie 1813, este cel mai cunoscut si apreciat roman scris de Jane Austen si, totodata prima comedie romantica din istoria romanelor.


Autor: Jane Austen

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1833 sec
loader
Caut in catalog...
loader