Manual Biologie pentru clasa a V-a - Adriana Simona Popescu

Manual Biologie pentru clasa a V-a - Adriana Simona Popescu
Preț: 32,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2017
Pagini: 116
Format: 16x23
Categoria: Clasa a V-a

DESCRIERE

Manual Biologie pentru clasa a V-a - Adriana Simona Popescu 

 
Materialele de laborator sunt: aparate (balanțe pentru cântărire, termometre pentru măsurarea tempera turii, lupe, microscoape etc.), sticlărie de laborator (cilindri gradați, eprubete, pahare, pâlnii, baloane, pipete etc.), substanțe (coloranți, reactivi, soluții nutritive etc.), instrumente pentru disecție (tăvițe, truse pentru disecție), preparate microscopice, mulaje, atlase, planșe, colecții, albume etc.
 
Laboratorul de biologie poate fi completat cu un colț viu cu plante și animale așezate în locuri potrivite, iar îngrijirea acestuia poate fi realizată de elevii pasionați de biologie sub îndrumarea profesorului sau a laborantului. Un astfel de loc poate conține: acvariu, terarii umede sau uscate, animale de laborator, plante decorative etc.
 
Lucrările practice care se des fășoară cel mai des în laboratorul de biologie sunt obser vațiile și expe rimen tele. Prin observații descope rim as pectul exterior al organismelor, componentele aces tora, felul în care ele funcționează.
 
Prin experimente putem in ves tiga procese sau fenomene biologice, modifi când dife rite condiții în care realizăm observațiile. Astfel provocăm unele fenomene și urmărim efectele acestora.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0674 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.