Manual de numerologie. Ghid complet pentru descoperirea Sinelui - David A. Phillips

Manual de numerologie. Ghid complet pentru descoperirea Sinelui - David A. Phillips
-10%
Preț: 37,80 RON
42,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 28.06.2022
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066394208
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 320
Format: 13x20

DESCRIERE

Manual de numerologie. Ghid complet pentru descoperirea Sinelui - David A. Phillips


Numerele Guvernatoare
Evoluția este legea vieții.
Numărul este legea Universului.
Unitatea este legea lui Dumnezeu.
Pitagora, citat de Edouard Schure în cartea sa Marii inițiati

Cu toții suntem călători ai Căii, cu viteze diferite. Unii s-au oprit şi se odihnesc - într-adevăr, prea mulți s-au odihnit prea mult timp. Unii fac tururi abstracte pe trasee care se îndepărtează de la Cale și care par să le ofere multora o mare ispită, dar se risipesc în confirmarea că avem o singură Cale  fundamentală.
 
Şi pe aceasta trebuie să o urmăm, Inainte să ne continuăm cu succes evoluția. Trecerea prin această viaţă fără îndeplinirea cel puțin a obiectivelor principale este similară intrării într-un turneu de golf doar cu o crosă. O asemenea frustrare rezultă invariabil din lipsa de îndrumare sau de descoperire de sine.
 
Dar foarte mulți oameni sunt conduşi pe căi în care talentele lor nu sunt utilizate complet și nu obțin o satisfactie deplina. Iar alţii plutesc în derivă, în slujbe sau activități care sunt la fel de îndepărtate de căile lor cele mai potrivite precum este zidăria pentru o balerină.

Dacă elevii de liceu ar fi învățați să își cunoască Numărul Guvernator, căutarea unei vocaţii potrivite la încheierea școlii ar fi plină de satisfacţii.
 
Ei ar fi îndrumați către un loc de muncă potrivit sau către studii avansate adecvate naturii lor, în loc să scotocească piața diversă a locurilor de muncă
și să accepte cu inima îndoită orice găsesc. Mii de șomeri ar fi implicaţi cu bucurie în muncă dacă ar fi familiarizați cu vocațiile cele mai potrivite pentru ei, indicate de Numerele lor Guvernatoare.

Din fericire, tot mai mulți oameni își dau seama că descoperirea și urmarea Căii lor este cel mai satisfăcător lucru pe care îl pot face în viață. Atunci când o găsim, doar un nebun s-ar abate de la ea. Ştim că alegerea oricărei alte variante înseamnă acceptarea unei învoieli de doi bani. Și nu asta ne rezervă nouă viața.
 
În căutarea uniunii cu Creatorul, ne lepădăm pe rând de mantiile imaginilor cu care ne-am îmbrăcat și care reprezintă modul în care alegem să apărem în lume.
 
Pe măsură ce acestea cad, personalitatea noastră reală iese la iveală, dezvăluindu-ne psihicul, miezul universului nostru personal, rațiunea noastră de a fi, acea raison d’être, cum spun elocvent francezii. Nu mai căutăm scuze, nu mai dăm vina pe alții și nu ne mai negăm responsabilitatea personală.

Această evoluție personală constituie progresul nostru pe parcursul Căii. Iar Calea noastră este, bineînțeles, în armonie deplină cu legea Universului...
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte    

Capitolul 1    Numerologia - ştiinţa descoperirii de sine
Capitolul 2    Sinele interior revelat    
Capitolul 3    O înţelegere metafizică a numerelor    
Capitolul 4    Cele trei aspecte ale sinelui    
Capitolul 5    Matricea Natală    
Capitolul 6    Săgeţile individualităţii  
Capitolul 7    Numerele Guvernatoare   
Capitolul 8    Numerele Zilei    
Capitolul 9    Ciclul de 9 ani al schimbării   
Capitolul 10    Cele trei etape ale vieţii    
Capitolul 11    Piramidele — anii tăi de apogeu  
Capitolul 12    Conexiunea dintre astrologie şi numerologie    
Capitolul 13    Puterea numelor   
Capitolul 14    Compatibilitatea în relaţii    
Capitolul 15    Dezvoltarea intuiţiei şi percepţiei extrasenzoriale prin folosirea numerologiei   
Capitolul 16    Reîncarnarea - avem posibilitatea de a alege?    

Despre autor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Astrologie, semne zodiacale, numerologie

Created in 0.0504 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.