Manual de supravietuire printre zombii

Manual de supravietuire printre zombii
Preț: 31,50 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 270
Format: 13X20

DESCRIERE

Manual de supravietuire printre zombii - Anonimus

 
Evitaţi grupurile prea numeroase
In cazul unei fortăreţe, numărul constituie întotdeauna  cei mai mare avantaj. Dar atunci când străbatem un teritoriu  zombi este exact invers. Un grup mare sporeşte riscurile de a fi  descoperit. Chiar respectând o disciplină riguroasă, accidentele abundă. în plus, echipele prea numeroase vă reduc mobilitatea, pur şi simplu pentru că cei care merg mai încet trebuie să-şi  adapteze ritmul la cei mai rapizi şi viceversa. Bineînţeles şi  călătoria de unul singur presupune multe probleme. Securitatea, recunoaşterea terenului şi, bineînţeles, somnul, totul se complică  dacă vă hotărâţi să mergeţi singur. Ideal ar fi să călătoriţi într- un mic grup de trei persoane. Un grup de patru, până la zece  persoane poate fi gestionat în mod acceptabil. Peste acest număr  încep necazurile. Trei persoane sunt suficiente pentru a garanta o  protecţie reciprocă în caz de luptă corp la corp, pentru a acoperi  rondurile de noapte şi pentru transportul unei persoane rănite pe  distanţe scurte.

Antrenaţi-vă grupul
Informaţi-vă despre competenţele fiecărui membru al  echipei şi folosiţHe în consecinţă. Cine poate căra cel mai mult material? Cine aleargă cel mai repede? Cine luptă corp la corp cel mai silenţios? Repartizaţî-vă oamenii atât la luptă, cât şi la treburile zilnice. Atunci când echipa dumneavoastră se pune în mişcare, toată lumea trebuie să ştie ce se aşteaptă de la fiecare. Lucrul la unison constituie o prioritate absolută. Antrenaţi-vă regulat, simulaţi exerciţii de supravieţuire şi de securitate. De exemplu, cronometraţi timpul de care aveţi nevoie pentru a ridica tabăra cât mai repede posibil în caz de atac zombi. Acesta este în mod evident un aspect decisiv dacă trebuie să fugiţi de urgenţă. Ideal ar fi ca grupul să se deplaseze ca şi când ar forma o singură persoană. Şi să ucidă ca o singură persoană.
 
CUPRINS:
 
INTRODUCERE


MORTII CEI VII MITURI SI REALITĂŢI
Solanum: virusul
Caracteristicile definitorii ale zombilor
Zombi! voodoo
Zomblul de tip hollywoodian
Epidemii
Detecţie


ARME Şl TEHNICI DE LUPTĂ
Unele reguli generale

 

LUPTA DE APROAPE
Praştii şl arcuri
Armele de foc
Explozibilii
Focul
Alte tipuri de arme
Armuri

APĂRAREA
Reşedinţa privată - apărarea eficientă a propriei case
Locuri publice
Alte reguli generale
Fortăreţele

.........

CUM SĂ TRĂIEŞTI ÎNTR-O LUME CE ESTE INVADATĂ DE ZOMBII
O lume ce este pină de zombi
Cum să procedăm la început
Alte reguli generate
Tipuri de terenuri
Cât timp?
Şi după aceea ce vom face? 

 
.........

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0461 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.