Marco, M&M, vol. 1 - Alexandra Andreica

Marco, M&M, vol. 1 - Alexandra Andreica
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9017-45-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 400
Format: 13x20
Categoria: Romane erotice

DESCRIERE

Marco, M&M, vol. 1 - Alexandra Andreica

 
...îl înjuram în gând pe blestematul ăsta care mi-a stricat încă o dată ziua. De ce trebuie să apară el mereu, de parcă ar avea un radar care luminează şi sună când mă simt bine?
 
La naiba cu el şi la naiba cu toţi tipii din lume, măcar îmi întărea şi mai mult convingerea că o relaţie nu este deloc potrivită pentru mine. Toţi sunt la fel, bădărani. îl vedeam pe Andrei coborându-şi mâna pe fundul Măriei în timp ce se mişcau lent pe ritmul muzicii. Tocmai ce spuneam, bădărani.
 
—    Eu plec acasă Maria, mi-a fost suficient pentru o seară, am anunţat-o. Vii şi tu?
 
Aceasta îl privi pe iubitul ei lipit de ea ca o ventuză, apoi dădu din gene spre mine. Am oftat. Cunoşteam prea bine privirea asta...
 
—    Ne auzim mâine, am spus resemnată şi le-am făcut cu mâna.

Da, îmi era greu să mă trezesc. Ajunsesem acasă destul de târziu şi nu dormisem suficient. Aveam cearcăne, mă dureau ochii şi căscam mereu.
 
—    Elena? bătu mama în uşă de câteva ori şi dacă văzu că nu îi răspund, intră neinvitată. încă nu te-ai ridicat din pat? exclamă ea dramatic, de parcă m-ar fi văzut sărind încălţată pe lenjeria ei cumpărată din Milano.
 
Vreau să te văd sus, acum! Diseară mergem la familia Constantin şi trebuie să arăţi impecabil, poate băiatul lor îţi mai dă o şansă şi o să intri mai târziu într-una dintre cele mai bune familii din oraş.
 
—    El mi-ar da multe şanse, mamă, eu nu mai vreau să le primesc, am mormăit întorcându-mă pe cealaltă parte, sperând din suflet că îşi va încheia aici discursul şi va pleca...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0569 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.