Marea carte a răului - Sam Jordison

Marea carte a răului - Sam Jordison
Preț: 34,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-38-0478-6
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 292
Format: 13X20
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Marea carte a răului - Sam Jordison

 
PRIMII ZECE DINTRE CEI MAI UCIGAȘI PRĂDĂTORI DIN NATURĂ
 
Pe de o parte Mama Natură ne cuprinde pe toți în îmbrățișarea ei plăcută, înmiresmată, dătătoare de viață. Pe de altă parte, ne trage un șut în fund.
 
10. Lupul În orice fel de confruntare, lupii sunt greu de depășit. O haită pornită la vânătoare poate doborî animale cu mult mai mari decât dimensiunea fiecărui lup în parte. Sunt animale inteligente, care colaborează între ele prin legături complicate, asigurându-se că își păstrează forțele mai bine decât nefericita victimă pe care o doboară. Mai mult, ei au peste 200 de milioane de celule olfactive (oamenii au mai puțin de 5 milioane) și pot depista prada la peste o milă distanță. Totodată pot percepe zgomotele până și de la șase mile depărtare. Ah, mai este ceva, un lup poate mânca aproape 10 kilograme de carne la o singură masă (aproximativ 100 de sendvișuri).
 
9. Furnicile legionare O colonie de furnici poate răpune 30 000 de insecte și animale mici într-o singură zi. Isprava își mai pierde din strălucire când vezi că o colonie poate aduna cam jumătate de milion de fur‑ nici, dar totuși eu aș alege să o rup la fugă, nu să le număr!...
 
CUPRINS:
 
1 Natura rea
2 Întreruperi în comunicații
3 Cultura nepopulară
4 Starea națiunilor noastre
5 Divertisment și jocuri
6 Sănătate și stare de bine
7 Vremurile de odinioară
8 Viața în zilele noastre
9 Viitorul
10 Sfârșit

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0544 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.