Marea mea carte despre gradinita - Ilustratii de Dan Negrut

Marea mea carte despre gradinita - Ilustratii de Dan Negrut
Preț: 55,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 160

DESCRIERE

Marea mea carte despre gradinita - Ilustratii de Dan Negrut

 
...în sfârşit a sosit ora spectacolului! Tanti Mariana, educatoarea, ne-a rugat să ieşim frumos şi in linişte in sala de sport şi să ne aşezăm pe scaune.
 
Noi, cuminţi, am ascultat-o (deşi partea cu liniştea nu ne-a prea ieşit, pentru că toţi eram deja foarte agitaţi că vom vedea, in sfârşit, un adevărat spectacol cu marionete).
 
Toţi copiii din grădiniţă stăteau acum frumos pe scaune şi aşteptau. în faţa băncilor se intindea scena, pe care dintr-odatâ au răsărit trei iepuraşi şi o coţofană.
 
Coţofana işi tot băga nasul ca să afle ce discută iepuraşii intre ei, până când iepuraşii au făcut o mică glumă pe seama ei, spunând că azi le e atât de foame, incât pot să mănânce şi came de vulpe, lup şi urs.
 
Coţofana a crezut fiecare cuvânt al iepuraşilor, aşa că a dat fuga până la vulpe, lup şi urs, in care a băgat spaima, spunându-le că vor fi mâncaţi de iepuraşi. Cu toate astea, in tot acest timp, iepuraşii dormeau de mult in culcuşul lor moale din vizuină.
 
— Gata? Deja s-a terminat? - i-am auzit pe micuţii mei tovarăşi, şi toată lumea a inceput să se foiască.
 
In schimb eu am mai zăbovit pe scaunul meu, privindu-i pe iepuraşii care dormeau, după care m-am dus la ei, să-i mângâi...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0572 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.