Marea revolutie franceza - Ovidiu Buruiana

Marea revolutie franceza - Ovidiu Buruiana
Preț: 31,50 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 304
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

 Marea revolutie franceza - O revolutie spontana a poporului francez sau o sinistra si vicleana conspiratie a lojilor francmasonice? - Ovidiu Buruiana

 
Revoluţia franceză a avut până în ziua de azi, şi va avea şi în viitor, consecinţe atât de mari pentru destinele popoarelor din Europa, încât nici oamenii cu sufletul cel mai îngheţat şi cu inima cea mai împietrită nu vor putea să ignore acest imens şi teribil spectacol.
 
Este natural să ne străduim, cu un zel proporţional cu importanţa acestei desfăşurări de forţe, să-i descoperim şi să-i înţelegem cauzele şi urmările.

Originea sa a fost obiectul multor scrieri şi un subiect foarte comun în istoria din zilele noastre. Dacă îi vom cunoaşte temeinic cauzele, această crudă experienţă nu va fi fost deloc inutilă.
 
Vom putea învăţa să judecăm mai corect pe semenii noştri, să discernem mai bine acele aspecte care pregătesc sau anticipează răsturnarea unor regimuri, precum şi ceea ce este cu adevărat necesar pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice; iar când anumite circumstanţe imperioase vor cere unele schimbări ale legilor fundamentale din stat, vom şti când să facem compromisurile necesare şi când să fim prudenţi în privinţa a ceea ce ne dorim.

A trecut vremea în care credeam că, pentru a deveni liberi, este suficient să mutăm printr-un act de violenţă autoritatea suverană în alte mâini, fără să stabilim anumite limite clare, menite, să ne protejeze de abuzul de putere.
 
Ar trebui să ne temem de tirania poporului chiar mai mult decât de cea a regilor... Nu mai trebuie să confundăm servitutea sau indecenţa cu libertatea, aşa cum nu mai trebuie să credem că vom scăpa de despotism dacă mărim numărul de despoţi.
 
Dacă însă, din nefericire, vom pica din nou la acest examen, dacă singurul nostru rezultat este că ajungem să preţuim erorile funeste ale prezentului doar pentru că ele sunt exact opusul erorilor funeste ale trecutului, oamenii vor fi suferit în van şi nu vom face decât să mergem pe o cale aparent nouă pentru...
 
CUPRINS:
 
Prefaţa editorului    
„Marea" Revoluţie Franceză
O revoltă spontană a poporului francez sau o sinistră şi vicleană conspiraţie a lojilor francmasonice?
Siniştrii conspiratori din umbră, ce sunt actualmente numiţi şi „eminenţele cenuşii", chiar există    
Sataniştil conducători din umbră ai planetei există în realitate    
Care sunt scopurile lor?          
Cum sunt el organizaţi în realitate şi cum au ajuns să controleze lumea?   
Nivelurile secrete ale unei sinistre piramide    
Desfăşurarea cea adevărată a evenimentelor principale ce au avut loc în timpul Revoluţiei franceze  
Cum sunt descrise cauzele oficiale ale acestei Revoluţii
Unele opinii pertinente ale autorilor, dar şi ale istoricilor care,
bazând-se pe fapte concludente, nu acceptă varianta oficială   
Abatele Augustin Barruel    
Nesta Webster             
Cerep Spiridovlcl        
William Guy Carr
Câteva antecedente ale masacrelor şi ale...
 
...........

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0535 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.