Matematică. Algebră, geometrie. Standard, clasa a VII-a - Gheorghe Iurea

Matematică. Algebră, geometrie. Standard, clasa a VII-a - Gheorghe Iurea
-10%
Preț: 27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 288
Format: 17x24
Categoria: Clasa a VII-a

DESCRIERE

Matematică. Algebră, geometrie. Standard, clasa a VII-a - Gheorghe Iurea

 
... fiecare volum începe cu recapitularea materiei din clasa anterioară, dublată de testele iniţiale elaborate în acord cu gradul de dificultate al Evaluării Naţionale. Capitolele sunt împărţite în lecţii care pot fi parcurse în 1-3 ore şi se încheie, fiecare, cu câte trei teste sumative ce oferă o imagine fidelă a nivelului de pregătire la care se află, etapă cu etapă, elevii.
 
Lecţiile încep cu o expunere detaliată şi temeinică a părţii teoretice, fapt care asigură o anumită autonomie a lucrării faţă de alte auxiliare didactice. Urmează un număr de probleme reprezentative pentru tematica lecţiei, însoţite de rezolvări punctuale, care se constituie în modele de redactare a răspunsurilor.
 
Problemele propuse sunt gândite gradual, atât ca dificultate, cât şi din punct de vedere metodic, încât profesorul să le adapteze în mod nuanţat ritmului de pregătire al elevilor. Ele respectă, totodată, pragurile de dificultate specifice subiectelor de la Evaluarea Naţională, iar cele care depăşesc acest nivel - puţine la număr - sunt semnalate prin asterisc.
 
Toate problemele au, la finalul culegerii, răspunsuri sau soluţii. În plus, volumul pentru clasa a VIII-a are, în ultima parte, teme recapitulative din materia claselor V-VII, gândite în spiritul subiectelor de Evaluare Naţională...
 
CUPRINS:
 
CUVANT-INAINTE    
PROBLEME RECAPITULATIVE CLASA A VI-A
ALGEBRĂ    
GEOMETRIE    
TESTE INIŢIALE.
ALGEBRA
 
CAPITOLUL I. MULŢIMEA NUMERELOR REALE
1. 1.    Rădăcina pătrată a unui număr natural pătrat perfect. 
1. 2.    Rădăcina pătrată a pătratului unui număr raţional
1. 3.    Numere iraţionale, exemple, estimări. Mulţimea numerelor
Incluziunile N c Z c Q c R
 
...............

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0487 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.