Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a V-a. Semestrul 2 (Georgeta Ghiciu, Niculae Ghiciu)

Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a V-a. Semestrul 2 (Georgeta Ghiciu, Niculae Ghiciu)
-10%
Preț: 17,10 RON
19,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 208
Format: 16x23
Categoria: Clasa a V-a

DESCRIERE

Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a V-a. Semestrul 2 (Georgeta Ghiciu, Niculae Ghiciu)

 

... lucrarea este elaborată de autori cu o bogată experienţă didactică, profesionişti de ţinută şi cu numeroase lucrări publicate (printre altele, unul dintre cele trei manuale avizate MECS şi aflate în uz, Matematică. Manual pentru clasa a V-a).

Seria culegerilor de matematică pentru gimnaziu include:

• Matematică. Exerciţii şi probleme pentru clasa a VI-a, autori: Dorinel-Mihai Crăciun, Alina Crăciun, Ioan Săcăleanu, Bogdan Constantin Dorneanu.

• Matematică. Exerciţii şi probleme pentru clasa a VII-a, autori: Claudiu-Ştefan Popa, Dorel Luchian, Alice Aniţa, Sergiu Prisacariu, Monica Daniela Matei

• Matematică. Exerciţii şi probleme pentru clasa a VIII-a, autori: Irina Căpraru, Mihaela Cianga, Gabriel Gavriluţ, Monica Daniela Matei, Cristina Timofte.

„Coerenţa şi unitatea privind abordarea conţinuturilor programei şcolare, precum şi diversitatea tipurilor de exerciţii şi probleme, cu răspunsuri şi soluţii, organizate gradual ca dificultate (de la înţelegerea, fixarea, aplicarea în diferite situaţii, aprofundarea cunoştinţelor teoretice până la pregătirea pentru concursurile şcolare), conferă acestei lucrări nota distinctivă, reprezentând un foarte util instrument în învăţarea matematicii şi obţinerea performanţei.” 

Prof. univ. dr. ION CHIŢESCU

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0864 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.