Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a VII-a - Cristian Ciobanescu

Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a VII-a - Cristian Ciobanescu
-7%
Preț: 27,81 RON
29,90 RON (-6,99%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-38-0504-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 320
Format: 17x24
Categoria: Clasa a VII-a

DESCRIERE

Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a VII-a - Cristian Ciobanescu

 

Această lucrare își propune o nouă abordare asupra matematicii pentru elevii de clasa a Vll-a, ea fiind realizată din dorința existenței unei modalități prin care învățarea acestei științe exacte să fie făcută din plăcere. De aceea, fiecare lecție conține o prezentare detaliată a noțiunilor teoretice și un număr mare de modele de exerciții rezolvate, astfel încât elevul să aibă parte de o pregătire temeinică pentru Evaluarea Națională de la finalul clasei a Vlll-a si, de asemenea, să fie capabil să rezolve rapid exercițiile și problemele propuse, urmând ca mai apoi să se verifice și să se autoevalueze pe baza soluțiilor complete oferite la finalul cărții.

 

Culegerea a fost concepută de către autori astfel încât să se poată adresa absolut tuturor elevilor, indiferent cât de apropiați sunt de matematică, fiecare lecție conținând exerciții pentru fixare, aprofundare și performanță. Așa cum noi am scris cu drag lucrarea, sperăm că și voi veți studia într-o manieră plăcută materialul propus și, totodată, veți dobândi competențele din noua programă școlară.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Clasa a VII-a

Created in 0.0625 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.