Matematică Initiere - Algebră, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a VIII-a. Partea I

Matematică Initiere - Algebră, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a VIII-a. Partea I
-10%
Preț: 14,40 RON
16,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 176
Format: 16x23
Categoria: Clasa a VIII-a

DESCRIERE

Matematică Initiere - Algebră, geometrie. Caiet de lucru. Clasa a VIII-a. Partea I - Ion Tudor

 

Avizat M. E. N. conform O. M. nr. 3022/8. 01. 2018

 

Cea mai populară şi mai longevivă colecţie de matematică din România, MATE 2000+, a Editurii Paralela 45, reprezintă de mai bine de două decenii suportul numărul 1 de învăţare a matematicii pentru majoritatea elevilor din învăţământul preuniversitar, atât prin activităţile matematice de consolidare şi aprofundare, cât şi prin activităţile de ameliorare şi dezvoltare, concepute în conformitate cu programele şcolare în vigoare.

 

Seriile actuale ale acestei colecţii oferă o gamă diversă de exerciţii şi probleme, sugestii metodice de predare şi învăţare diferenţiată, precum şi posibilitatea de a elabora planuri de predare-învăţare-evaluare în funcţie de nevoile reale ale elevilor.

 

Prezentată sub forma unui CAIET DE LUCRU modern, lucrarea de faţă se constituie ca un veritabil ghid dedicat activităţilor de ÎNVĂŢARE AMELIORATIV-REMEDIALĂ, prin exersarea mai amănunţită a unor exerciţii şi probleme, astfel încât să poată fi eliminate dificultăţile de învăţare: un ghid util în primul rând elevilor şi în egală măsură profesorilor şi părinţilor.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0599 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.