Matematica M2. Culegere de probleme pentru clasa a XII-a (Editie 2018) - Marius Burtea

Matematica M2. Culegere de probleme pentru clasa a XII-a (Editie 2018) - Marius Burtea
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 229
Format: 16x23
Categoria: Clasa a XII-a

DESCRIERE

Matematica M2. Culegere de probleme pentru clasa a XII-a (Editie 2018) - Marius Burtea

 
Lucrarea este elaborata in conformitate cu programa scolara corespunzatoare ofertei educationale Trunchi comun de tip M-tehnologic.

Continutul culegerii de probleme reprezinta punctul de vedere profesional al unui colectiv largit de profesori de specialitate care a partitionat intregul pe temele si lectiile prevazute de programa scolara si care se regasesc in manualele scolare. De aceea, culegerea devine un instrument foarte necesar atat elevilor cat si profesorilor pentru completarea studiului pe unitati de invatare sau pe ansamblu.

Ca element de noutate apare acela ca fiecare tema este trecuta prin cel putin patru faze, faze care dau consistenta lucrarii:
 
Breviarul teoretic - rezuma principalele notiuni teoretice care recomanda tema in discutie.
Exercitii si probleme rezolvate - ofera modele de rezolvare pentru tipuri esentiale de probleme din cadrul temei in studiu.
Exercitii si probleme propuse, parte formata din seturi de probleme variate care sa corespunda tratarii cat mai complete a tematicii propuse. S-a avut in vedere propunerea de probleme mai simple care sa( permita tuturor elevilor sa inteleaga si sa-si insuseasca notiunile de baza dupa algoritmi standard, dar si probleme care pun pe elev in situatia de a face rationamente complete, conexiuni intre notiuni si extrapolari,  astfel incat sa poata face fata unei evaluari complexe, sumative, de tipul lucrarilor curente, lucrarilor semestriale sau lucrarilor de sfarsit de ciclu scolar.

Indicatii si raspunsuri. La un numar mare de probleme au fost date raspunsuri dar si indicatii de rezolvare sau rezolvari complete pentru probleme mai greu accesibile elevilor.

Fiecare capitol sau chiar grupuri de teme se incheie cu teste de evaluare care sa permita elevilor sau profesorilor sa realizeze o evaluare a cunostintelor la un moment dat.

In culegere se intalnesc si seturi de probleme recapitulative care ofera un plus de resurse de aprofundare a lectiilor curente, a lectiilor recapitulative sau pentru pregatirea concursurilor si examenelor.

Elemente de algebra:

CAPITOLUL I: GRUPURI
CAPITOLUL II: INELE SI CORPURI
CAPITOLUL III: INELE DE POLINOAME

Elemente de analiza matematica:

CAPITOLUL I: PRIMITIVE
CAPITOLUL II: INTEGRALA DEFINITIVA
CAPITOLUL III: APLICATII ALE INTEGRALEI DEFINITE
CAPITOLUL IV: PROBLEME PREGATITOARE PENTRU BACALAUREAT

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0519 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.