Matematica si explorarea mediului, caiet de lucru, pentru clasa I - MATE 2000 - CONSOLIDARE. Modalitati de lucru diferentiate - Semestrele I si II

Matematica si explorarea mediului, caiet de lucru, pentru clasa I - MATE 2000 - CONSOLIDARE. Modalitati de lucru diferentiate - Semestrele I si II
Preț: 18,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 168
Categoria: Clasa I

DESCRIERE

Matematica si explorarea mediului, caiet de lucru, pentru clasa I - MATE 2000 - CONSOLIDARE. Modalitati de lucru diferentiate - Semestrele I si II - Daniela Berechet, Florian Berechet, Lidia Costache, Jeana Tita

 
Matematica si explorarea mediului - Clasa I este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M. E. N. prin D. M. nr. 3418/19. 03. 2013.
 
Continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, iar sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare. 

Caietul de lucru (semestrul I si semestrul II) contine exercitii, probleme, jocuri, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, dar si de autoevaluare, fiind util astfel atat in activitatile de invatare standard (in conformitate cu cerintele programei scolare), cat si in pregatirea suplimentara a elevilor prin planuri individualizate de invatare.


Imbogatit cu un abundent material iconografic, care nu numai ca usureaza, dar face procesul invatarii amuzant, volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, ce poate fi semnat de profesor si se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar. 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0734 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.