Matematica si explorarea mediului. Fise integrate de evaluare curenta si sumativa. Clasa III, partea I

Matematica si explorarea mediului. Fise integrate de evaluare curenta si sumativa. Clasa III, partea I
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 62
Format: 20X26
Categoria: Clasa a III-a
Preț: 14,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Matematica si explorarea mediului. Fise integrate de evaluare curenta si sumativa. Clasa III, partea I - Cleopatra Mihailescu

 
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3530 din 04. 04. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 237 din anexa Ordinului.
Lucrare in conformitate cu programa scolara in vigoare pentru disciplina Matematica (clasele a lll-a - a IV-a), aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei si Cercetarii Stiintifice nr. 5003/02. 12. 2014
Prezentul auxiliar cuprinde fise integrate de evaluare curenta si sumativa pentru fiecare lectie, respectiv unitate de invatare, conform structurii propuse de programa scolara.
Fisele pot fi utilizate in completarea oricarui manual scolar in vigoare, in vederea aplicarii, consolidarii si verificarii cunostintelor dobandite de catre elevi.
Totodata, pot fi folosite si cu scopul ameliorarii sau al dezvoltarii. Lucrarea contine descriptori de performanta pentru fiecare item propus, ceea ce faciliteaza autoevaluarea.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0647 sec