Medicina spirituala. Cum sa creezi sanatate si abundenta in viata ta conectandu-te la sursa inteligentei superioare

Medicina spirituala. Cum sa creezi sanatate si abundenta in viata ta conectandu-te la sursa inteligentei superioare
Preț: 37,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 336
Format: 13x20

DESCRIERE

Medicina spirituala. Cum sa creezi sanatate si abundenta in viata ta conectandu-te la sursa inteligentei superioare - Alberto Villoldo

 
... indiferent dacă suferi de o boală cauzată de stilul tău de viață ori ești secat fizic, mental sau emoțional de tot ce îți impune viața, medicina spirituală te poate ajuta să te simți mai bine și să îți dezvolți un nou simț al scopului.
 
Dacă vrei să repari laboratorul alchimic din creierul tău, poți să rezolvi problemele de sănătate înainte ca ele să se manifeste în corpul tău și să experimentezi o stare de bine la fiecare nivel al ființei tale.
 
Medicina spirituală are în centru ideea că modul în care percepem lumea „din afară” este o proiecție a hărților interne care dau formă convingerilor noastre și ne călăuzește felul în care gândim, simțim și ne comportăm.
 
Stocate ca rețele neurale în creier, aceste hărți sunt programele subconștiente care ne conduc experiența de viață și starea de sănătate.
 
Vrem să schimbăm hărțile care consideră că e normal ca după vârsta de 85 de ani să existe o probabilitate de 50% să te îmbolnăvești de Alzheimer sau că e „normal” să faci cancer galopant și boli cardiovasculare.
 
Cheia pentru a avea o sănătate optimă e să îmbunătățim hărțile subconștiente și convingerile limitatoare care ne-au făcut să avem un stil de viață toxic și relații toxice.
 
Cu mulți ani în urmă, l-am întrebat pe un bătrân din pădurea tropicală amazoniană ce făcea ca să evite bolile bătrâneții. „E simplu”, mi-a răspuns el. „Să trăiești o viață lungă și să fii sănătos.”
 
Am râs și i-am zis că nu înțelesese întrebarea: eu voiam să știu cum puteam să evit bolile bătrâneții. Mi-a zâmbit și a repetat același răspuns.
 
Acum înțeleg ce a vrut să spună. Toate tehnicile care fac parte din viața de zi cu zi a șamanilor tradiționali susțin o viață lungă și sănătoasă.
 
Supernutrienții descriși în această carte pot să activeze mecanismele antioxidante latente din fiecare celulă, să anihileze activitatea radicalilor liberi din creier și să declanșeze genele latente ale longevității care previn bolile asociate bătrâneții...
 
 
CUPRINS:
 
Introducere
 
PARTEA I: CUM SĂ DESCOPERI TĂMĂDUITORUL DIN TINE
Capitolul 1: Medicina șamanilor
Capitolul 2: Spiritul și lumea invizibilă
Capitolul 3: Detronarea regelui tiranic
 
PARTEA a II-a: CUM SĂ RENUNȚI LA METODELE ÎNVECHITE
Capitolul 4: Detoxificarea creierului abdominal
Capitolul 5: Superalimente și supersuplimente
 
PARTEA a III-a: CUM SĂ ÎNVINGI MOARTEA CARE STĂ LA PÂNDĂ
Capitolul 6: Cum să resetezi ceasul morții
Capitolul 7: Cum să te eliberezi de factorii de stres
 
PARTEA a IV-a: DIN LINIȘTE VINE O VIAȚĂ NOUĂ
Capitolul 8: Cum să adopți o nouă mitologie
Capitolul 9: Călătoria tămăduitorului
Capitolul 10: Călătoria către Femininul Divin
Capitolul 11: Călătoria înțeleptului
Capitolul 12: Călătoria vizionarului
Capitolul 13: Căutarea viziunii
 
Concluzie: Medicina spirituală și dincolo de ea
Note de final
 
Mulțumiri
Despre autor
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1017 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.