Medium Medical. Alimente care iti pot schimba viata in bine

Medium Medical. Alimente care iti pot schimba viata in bine
-10%
Preț: 56,70 RON
63,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 352
Format: 13x20

DESCRIERE

Medium Medical. Alimente care iti pot schimba viata in bine - Anthony William

 
... ceea ce mâncăm contează. Un om obişnuit consumă în medie 80. 000 de mese într-o viaţă. Pare mult, dar numai până când descompunem în elemente componente acest număr. Tu câte mese ai consumat alcătuite preponderent din fructe şi legume? De regulă, alimentele de origine vegetală proaspete sunt privite mai degrabă ca o garnitură la o masă principală: o banană tăiată felii deasupra cerealelor de dimineaţă sau o salată verde lângă o friptură la cină.
 
Fiind atât de ocupaţi, de multe ori nici măcar nu ne mai amintim când am mâncat ultima dată fructe şi legume proaspete. Suntem convinşi că facem alegeri sănătoase, căci ne amintim că parcă am mâncat nişte spanac la cină sau câteva felii de măr, dar nu mai ţinem minte câte zile au trecut de la aceste mese.
 
Chiar şi atunci când consumăm un aliment din cele patru categorii sacre, acesta nu este proaspăt, integral şi neprocesat, ci mai degrabă un cartof răscopt cu bacon şi smântână, sau căpşuni într-un desert suprasaturat cu sirop de porumb şi cu conservanţi.
 
Întreabă pe cineva de 90 şi ceva de ani câte fructe şi legume a mâncat înaintea apariţiei trendurilor şi reclamelor moderne care au schimbat dramatic obiceiurile alimentare ale oamenilor. Acesta îţi va răspunde cu siguranţă că a mâncat foarte multe fructe şi legume, căci înţelepciunea populară ştia cândva că aceste alimente, la care se adaugă plantele aromatice şi condimentele, plus cele sălbatice, sunt esenţiale pentru longevitate.
 
Ele erau împărtăşite cu bucurie de către întreaga comunitate, nu considerate o corvoadă. Nu va mai trece mult şi oamenii suficient de norocoşi pentru a trăi vreme îndelungată nu vor mai putea spune că au consumat echivalentul a 15. 000 de mese alcătuite din alimente din cele patru categorii sacre, ceea ce înseamnă mai puţin de 20% din totalul meselor dintr-o viaţă. Acest procent nu mai este însă suficient, cel puţin dacă doreşti să te protejezi de suferinţă, boli, oboseală şi depresie. Pur şi simplu, această dietă nu te mai poate susţine.
 
Nu vreau să spun cu asta că celelalte alimente sunt rele. Cu siguranţă, toate au valoarea lor unică. Diferenţa constă însă în faptul că alimentele din cele patru categorii sacre au o natură adaptogenă, fiind pline până la refuz cu fitonutrienţi capabili să vindece şi să repare viaţa, protejându-te astfel de cei patru factori care nu iartă şi de alte ameninţări la adresa sănătăţii care generează boli precum cancerul şi boala cardiovasculară. Prin urmare, ceea ce contează este să îţi echilibrezi dieta, profitând de orice ocazie de a consuma alimente care îţi pot schimba viaţa...
 
...
 
Luptă-te cu cei patru factori care nu iartă cu ajutorul alimentelor din cele patru categorii sacre
 
Aş putea vorbi la infinit despre beneficiile nutriţionale ale alimentelor din cele patru categorii sacre. Aceste plante stăpânesc ca nimeni altcineva pe pământ arta adaptării la schimbare, oferindu-ne nu sprijin nepreţuit în toate domeniile, pe care nu îl putem obţine din nici o altă sursă.
 
Mai mult decât atât, dacă te temi de pericolele celor patru factori care nu iartă, ale radiaţiilor, metalelor grele toxice, exploziei virale şi DDT-ului, aceste plante sunt răspunsul de care ai nevoie. Fiecare din aceste 50 de plante combate cei patru factori care nu iartă în propria sa manieră, fie prin fortificarea corpului tău astfel încât să devii mai puţin susceptibil la ei, fie prin contracararea directă a acestor invadatori, astfel încât să nu îţi poată face rău.
 
În scurt timp vei afla mai multe despre fiecare din cele 50 de alimente capabile să îţi schimbe viaţa, inclusiv despre substanţele nutritive şi proprietăţile care le conferă aceste puteri vindecătoare. Până atunci însă, îţi propun să analizăm câteva componente critice care fac ca aceste alimente să ne fie cei mai buni aliaţi în lupta împotriva celor patru factori care nu iartă...
 
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte 
Introducere
 
PARTEA I: Ridicarea din cenuşă 1
SALVEAZĂ-TE: Adevărul despre ceea ce te împiedică să mergi înainte 3
ADAPTAREA: Progresează la unison cu lumea din jurul tău 17
 
Hrană pentru suflet 29
 
PARTEA A II-A: Cele patru alimente sacre 39
O introducere la alimentele car e îţi pot schimba viaţa în bine 41
Fructele 47
Avocado 48
Bananele 52
Caisele 56
Cireşele 60
Curmalele 64
Fructele de pădure 68
Kiwi 72
Lămâile galbene şi verzi 76
Mango 80
Merele 84
Merişoarele 88
Papaya 92
Pepenii 96
Perele 100
Portocalele şi mandarinele 104
Rodiile 108
Smochinele 112
Strugurii 116
Legumele 121
Anghinarea 122
Cartofii 126
Cartofii dulci 132
Castraveţii 136
Ceapa 140
Cruciferele 146
Germenii şi lăstarii 152
Ridichile 158
Sparanghelul 162
Ţelina (Apio) 166
Verdeţurile 170
Plantele aromatice şi condimentele 177
Coriandrul 178
Gheara mâţei 182
Ghimbirul 186
Lemnul dulce 190
Pătrunjelul 194
Plantele aromatice (Oregano, rozmarinul, salvia și cimbrul) 198
Roiniţa 202
Turmericul 206
Usturoiul 210
Zmeur, frunze 214
Plantele sălbatice 219
Afinele sălbatice 220
Algele din Oceanul Atlantic 226
Aloe Vera 230
Brustur, rădăcină 234
Ciupercile Chaga 238
Cocosul 242
Măceşele 248
Mierea neprocesată 252
Păpădia 256
Trifoiul roşu 260
Urzică, frunze 264
 
PARTEA A III-A: Înarmează-te cu adevărul 269
Fertilitatea şi viitorul nostru 271
Mode şi trenduri dăunătoare legate de sănătate 279
Alimente care pun în pericol viaţa 287
Îngeri care îţi pot schimba viaţa 293
 
CUVÂNT DE ÎNCHEIERE: Secretul este compasiunea 300
Index 303
Mulţumiri 327
Despre autor 328

REVIEW-URI

Rating general
5 (1 review)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5

Excelenta si explicita

Asteptam partea a 2-a si a venit. Prima lucrare a fost exceleta. Sper si a doua...
Created in 0.0502 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.