Medium medical. Sucul de telina - Anthony William

Medium medical. Sucul de telina - Anthony William
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-756-037-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 200
Format: 16X22

DESCRIERE

Medium medical. Sucul de telina - Anthony William

 
RECOMANDĂRI PENTRU PREPARAREA SUCULUI DE ŢELINA
Când vei termina de citit această carte, vei fi un expert în sucul de ţelină, iar experţii sunt întotdeauna ancoraţi în cunoaşterea de baza. Până acum ai aflat deja foarte multe informaţii importante legate de sucul de ţelină. lată acum şi alte principii de bază:

Spălarea
Dacă foloseşti o tulpină de ţelină cumpărată de la magazin, este bine să o speli înainte de a-i stoarce sucul. Dacă ai ţinut ţelină la frigider şi nu doreşti să îi bei sucul foarte rece, o poţi spăla înainte cu apă fierbinte. Acest lucru va schimba rapid temperatura tulpinii de ţelină, ceea ce înseamnă că te vei putea bucura de un suc la temperatura camerei sau chiar călduţ (dacă îl preferi astfel). Vei învăţa în scurt timp cât de caldă trebuie să fie temperatura apei şi cât de mult trebuie să ţii ţelină în ea pentru a o aduce la temperatura dorită.
 
Nu-ţi face griji legate de faptul că spălarea ţelinii în apă fierbinte i-ar putea reduce în vreun fel valoarea nutriţională (la fel ca în cazul gătitului la foc). Te asigur că enzimele planetei nu pot fi distruse în acest fel. Ar fi nevoie de o apă foarte fierbinte şi de un timp îndelungat de spălare pentru a se întâmpla acest lucru.
 
In cazul în care cumperi ţelină de la un fermier localnic de încredere sau dacă o cultivi chiar tu în grădina ta, ea va fi mult mai bogată în ceea ce eu numesc microorganisme elevate. Este vorba despre nişte microorganisme benefice încă nedescoperite de către cercetarea şi ştiinţa medicală care există la suprafaţa fructelor, legumelor şi plantelor medicinale şi aromatice cultivate organic.
 
In cazul de faţă, cel mai bine este într-adevăr să nu speli ţelină cu apă caldă (dacă nu este foarte murdară cu pământ), pentru a nu rata aceste microorganisme elevate. (Poţi găsi mai multe informaţii referitoare la aceste microorganisme incredibile şi la efectele lor de excepţie asupra organismului uman în celelalte cărţi din seria „Medium Medical''.) Dacă dispui de o tulpină de ţelină cultivată organic, o poţi clăti uşor într-o apă puţin călduţă.
 
Ţelină convenţională versus organică
De bună seamă, este de preferat să optezi pentru tulpini organice de ţelină ori de câte ori este posibil, dar dacă - dintr-un motiv sau altul - nu ai la dispoziţie produse organice, nu-ţi face probleme. Decât să renunţi complet la sucul de ţelină, merită de o mie de ori să îl bei neorganic.
 
Atunci când speli tulpina de ţelină neorganică, 'adaugă Însă | şi o picătură dintr-un detergent natural fără parfum, spal-o cu acesta, iar apoi clăteşte-o bine.
 
Gustul
Primele senzaţii gustative ale sucului de ţelină sunt unice pentru fiecare individ în parte. Nu toţi oamenii se înnebunesc după el de la prima încercare, dar mulţi ajung să îl iubească în timp. Altora le place de la bun început. în bună măsură, această primă reacţie depinde de cantitatea de toxine care există în organismul persoanei care încearcă pentru prima dată sucul de ţelină.
 
Dacă aceasta conţine foarte multe toxine, sucul de ţelină poate reprezenta un şoc pentru organismul ei. Atunci când componentele sucului de ţelină se leagă chimic de diferitele otrăvuri din ficat, dislocându-ie şi eliminându-le, ele pot fi simţite cu uşurinţă de către simţurile noastre, îndeosebi de cel al mirosului, dar de papilele noastre gustative...
 
CUPRINS:
 
Capitolul    1    De ce tocmai sucul de ţelină?    
Capitolul    2    Beneficiile sucului de ţelină   
Capitolul    3    Alinarea simptomelor şi afecţiunilor de care suferi   
Capitolul    4    Cum trebuie consumat eficient sucul de ţelină   
Capitolul    5    Cura de detoxificare cu suc de ţelină 
Capitolul    6    Răspunsuri referitoare la procesul de vindecare şi de detoxificare      
Capitolul    7    Zvonuri, motive de îngrijorare şi mituri         
Capitolul    8    Alte recomandări terapeutice           
Capitolul    9    Alternative la sucul de ţelină 
Capitolul  10    O mişcare pentru vindecare     
     
Index   
Mulţumiri  
Despre autor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0445 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.