Mercur retrograd. Ce să faci când Mercur, Venus şi Marte sunt retrograde - Bernie Ashman

Mercur retrograd. Ce să faci când Mercur, Venus şi Marte sunt retrograde - Bernie Ashman
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-430-7
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 208
Format: 13X20

DESCRIERE

Mercur retrograd. Ce să faci când Mercur, Venus şi Marte sunt retrograde - Bernie Ashman

 
... pe parcursul lui Venus retrograd va exista tendinţa să strângi rândurile şi să te agăţi de idei rigide. Dacă devii prea defensiv, îi vei înstrăina şi pe aliaţii tăi cei mai apropiaţi. Rămâi cât de deschis poţi. Nu ai de ce să te temi. De ce ar trebui să te agăţi de o idee cu orice preţ? Vei fi mai suspicios şi precaut în legătură cu schimbările în timpul lui Venus retrograd.

În anumite privinţe, e mai indicat să nu faci o schimbare drastică în această perioadă. Trebuie să fii atent în legătură cu deschiderea la opiniile altora. Nu trebuie să fii de acord cu ei, dar dacă primeşti un sfat bun referitor la o anumită situaţie, vei obţine beneficii dacă îl asculţi.
 
Nu-ţi fie teamă să experimentezi cu idei alternative. Recompen-sele vin în modalităţi la care nu te-ai gândit înainte. Venus retrograd îţi va aduce o surpriză şi te vei bucura că i-ai permis să se întâmple.

Planeta Venus e asociată cu valorile noastre, precum şi cu propriile preferinţe şi antipatii. Există tentaţia să fim extrem de inflexibili legat de judecăţile noastre de valoare asupra vieţii. Vei avea de câştigat de pe urma flexibilităţii pe termen lung. Aceasta îţi va deschide uşa către oportunităţi inimaginabile.
 
Dacă te încăpăţânezi într-o direcţie în timpul lui Venus retrograd, este posibil să îţi scape din vedere un set de împrejurări pline de abundenţă. Probabil vei găsi o nouă slujbă sau o nouă prietenie. Dacă nu te opui cu încăpăţânare noii experienţe, bucuria îşi va face prezenţa în viaţa ta.
 
Aşadar, deschide-ţi puţin ochii şi urechile către noi posibilităţi. Nu este nimic în neregulă cu a te agăţa de ceea ce a funcţionat pentru tine în trecut. Dar amestecarea unor moduri de acţiune din trecut cu ceva diferit va avea ca rezultat o oportunitate mai amplă şi plină de satisfacţii. Gândeşte-te la ea ca la o uşă magică, una care se deschide larg şi te invită într-o nouă întâmplare minunată...
 
... nu fi surprins dacă îţi trebuie mai multă odihnă ca de obicei în primele zile ale lui Marte direct. Şi persoanele apropiate de tine simt probabil nevoia unui ritm mai lent. Dacă eşti o persoană activă şi perspicace, nu vei avea nevoie de mult timp ca să redevii mai alert fizic şi mental.

Dar dacă eşti genul de persoană mai lentă, este nevoie de o perioadă ceva mai îndelungată să te pui în mişcare. Nu te îngrijora. Lui Marte cel înflăcărat nu-i trebuie mult să te motiveze să te recuperezi de pe urma retrogradului. Îţi va alunga orice ezitare în a porni la drum cu dreptul.

Încearcă să nu devii obsedat de ceea ce nu ai reuşit să duci la îndeplinire în perioada lui Marte retrograd. Vei recupera rapid timpul pierdut. Mişcarea directă a lui Marte îţi activează spiritul de iniţiativă mai bine decât orice altă planetă. De fapt, Marte te va împinge să înaintezi mai rapid decât ai prefera după numai o săptămână de la reve-nirea la mişcarea directă!
 
Este ca şi cum ţi-ai fi ţinut respiraţia timp de două luni, iar acum eşti pregătit să expiri în sfârşit. Aceasta nu înseamnă că, în timpul călătoriei retrograde a lui Marte, nu ai făcut nimic notabil. Ci doar că exprimarea energiei este diferită acum, ceea ce înseamnă că eşti pregătit să acţionezi cu mai multă spontaneitate. Impulsul de asumare a riscurilor se intensifică...
 
CUPRINS:
 

Introducere

 

Capitolul 1   Planetele retrograde şi ce anume îţi oferă ele
Capitolul 2   Mercur: Planeta comunicării 
Capitolul 3   Venus: Planeta relaţiilor
Capitolul 4   Marte: Planeta războinică 
Capitolul 5   Răspunsuri rapide la întrebările tale despre retrograde 

 

Despre autor

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0503 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.