Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Mesaje de la Maestri - Sa folosim din plin puterea iubirii

Mesaje de la Maestri - Sa folosim din plin puterea iubirii
-10%
ISBN: 973-17-01-22-6
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 235
Format: 14x20
16,20 RON
18,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Mesaje de la Maestri - Sa folosim din plin puterea iubirii''


În cartea ''Multe vieţi, mulţi maeştri''..., Brian Weiss a deschis o poartă neaşteptată în tărâmul uluitor al regresiilor în vieţile trecute.

Acum, folosind înţelepciunea ghizilor spirituali, cea care ne-a construit destinele, binecunoscutul scriitor Brian Weiss ne revelează miraculosul potenţial al iubirii.

„Iată un ghid perfect pentru a înţelege scopul şi plinătatea a cine sunteţi cu adevărat – totul întreţesut într-o tapiţerie măiestrit combinată, cu nestemate ale sufletului veşnic tânăr.

Descoperiţi şi primiţi eternitatea iubirii, aşa cum vă este oferită de unul dintre cei mai luminaţi învăţători ai lumii.”

Veţi citi mărturiile uluitoare ale unor persoane reale, care exprimă un adevăr profund, dar foarte simplu – unul care vine de la sufletele eterne din jurul nostru.

Veţi descoperi ce se întâmplă după ce murim, strategii pentru a depăşi neliniştea şi de a vindeca relaţiile, dar şi rolul lui Dumnezeu şi fermitatea în luarea deciziilor.

Vă sunt oferite exerciţii şi meditaţii pentru a putea folosi din plin puterea iubirii şi pentru a vă schimba complet viaţa. Mesajele de la Maeştri au sosit. Sunteţi gata să le primiţi?


Din Cuprins:


Din nou cred că am uitat cine suntem. Prinşi în rutina vieţii zilnice, suntem atât de consumaţi de griji şi frică, atât de preocupaţi de statutul nostru, de exteriorul nostru, de ceea ce cred alţii despre noi, încât am uitat de sinele nostru spiritual.

Ne e teamă de moarte, pentru că am uitat de adevărata noastră natură.

Suntem atât de îngrijoraţi de reputaţia şi poziţia noastră, de faptul că suntem manipulaţi de alţii în "interesul" lor şi spre "pierderea" noastră, suntem atât de speriaţi că părem proşti, încât ne-am pierdut curajul de a mai fi spirituali.

Totuşi, ştiinţa şi spiritualitatea - mult timp considerate ca ireconciliabile - vin împreună.

Fizicienii şi psihiatrii au devenit misticii timpurilor moderne. Acum confirmăm ceea ce misticii dinaintea noastră intuiau. Suntem cu toţii fiinţe Divine. Am ştiut asta de mii de ani - dar am uitat-o. Ca să ne întoarcem acasă, trebuie să ne amintim calea.


Autor: Brian L. Weiss

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.8639 sec
loader
Caut in catalog...
loader