Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Mesaje de la Univers - Perspective noi din partea unui vechi prieten

Mesaje de la Univers - Perspective noi din partea unui vechi prieten
-10%
ISBN: 978-606-8080-321
Editura:
Anul publicării: 2010
Ediția: 1
Pagini: 240
Format: 14x18
22,50 RON
25,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

''Mesaje de la Univers - Perspective noi din partea unui vechi prieten''...

''Mesaje de la Univers” ne reamintesc cu blândeţe că noi avem un cuvânt de spus în ceea ce priveşte destinul nostru. Pentru a se bucura de viaţa pe care şi-o doresc, oamenii trebuie să creadă cu convingere într-o viziune şi să se orienteze continuu către ea.

Secretul manifestării schimbării nu constă în a te gândi „cum” să faci, ci în a te focaliza asupra destinaţiei dorite, asupra vieţii la care visezi, trăind ca şi cum ai fi ajuns deja la această destinaţie.

În acest fel, întregul Univers începe să conspire în favoarea ta, rearanjând circumstanţele şi jucătorii din viaţa ta şi atrăgând în aceasta diferite coincidenţe şi sincronicităţi favorabile. Integrarea mesajelor lui Mike Dooley ne permite să ne influenţăm în bine viaţa, orientându-ne către acea viaţă la care deocamdată doar visăm.

Aceasta reprezintă o colecţie de adevăruri nepreţuite şi înălţătoare, care pot fi citite în orice ordine, inclusiv la întâmplare.

Prima carte din trilogia „Mesaje de la Univers” îi învaţă pe cititori să trăiască o viaţă infinit mai bogată decât şi-ar fi imaginat vreodată că este posibil.

Din Cuprins:

Astăzi, eşti un magnet care atrage către sine… abundenţa infinită, inteligenţa divină şi o iubire nesfârşită. De fapt, acest lucru a fost întotdeauna adevărat.

Trage de tine. îndrăzneşte să gândeşti la o scară mai mare şi comportă-te de parcă cel puţin un vis ţi s-a îndeplinit deja. Nu ţine cont de micile gânduri îngrozite care îţi demonstrează negru pe alb, în modul cel mai logic cu putinţă, că greşeşti, şi care te imploră să te întorci în zona ta de confort, unde te simţi în siguranţă!

Chiar astăzi, fă ceva ce nu ai mai făcut niciodată. De pildă... pleacă mai devreme de la serviciu şi du-te să vezi un film…

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2017

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1337 sec
loader
Caut in catalog...
loader