Mesaje de lumina - Gabriel Socaciu

Mesaje de lumina - Gabriel Socaciu
Preț: 38,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-029-515-0
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 192
Format: 13x20

DESCRIERE

Mesaje de lumina - Gabriel Socaciu

 
... fiinţa umană este asemenea unui copac. Fiecare dintre noi vrea să-i privească frunzele, şi mai ales să nesocotească sau să uite rădăcinile. Însă, în realitate, privirea adevărată, aceea care uneşte, este privirea care se îndreaptă asupra trunchiului. În el se naşte ideea roadelor.
 
În el se dezvoltă forţa, împăcarea. Acolo este inima copacului, voinţa lui de a urca, puterea de a se desprinde de vechi, dar în acelaşi timp de a rămâne prins în rădăcini, în stabilitatea materiei, a formei.

Materia, sufletul şi viziunea sunt cele trei componente ale unui om îmbrăcat într-o carcasă a pământului, înzestrat cu capacitatea de a crea şi trăi sentimente şi dăruit cu puterea de a cunoaşte.

Păşim zilnic pe pământ, punem talpa pentru câteva clipe la nivelul lui, apoi o ridicăm şi repetăm acest proces. Acest păşit pe pământ seamănă cu actul respiraţiei, cu acel inspir şi expir fără de care nu primim viaţa. A călca pe pământ nu este numai un act mecanic, ci o conectare cu o energie tămăduitoare. Cât de puţină importanţă dăm acestui proces al vieţii!

Mersul pe jos nu este numai un procedeu de înaintare, de parcurgere a unei distanţe, ci şi un proces profund, prin care ne împământăm, ne încărcăm cu electronii pământului.

Lăsăm acolo, la nivelul lui, excesul de energie negativă, toate deşeurile trăirilor şi emoţiilor noastre. De câte ori nu ne-am simţit eliberaţi, uşuraţi, în momentul în care am ieşit din locuinţe şi am început să păşim pe pământ? Ce senzaţie confortabilă, binefăcătoare!
 
CUPRINS:
 

Împământarea, Forţa Vieţii
Terapia reconectării
Numerele - descifrarea destinului
Noua viziune
Creşterea vibraţiilor
Lumina interioară
Îndrumări spre tămăduire
Ritmurile circadiene, orarul organelor
Apa, ca medicament
Energia alimentării materiei şi etericului
Metode de protecţie energetică
Informaţia păcatelor şi legilor Divine
Iertarea păcatelor
Purificarea corpurilor
Purificarea sufletului
Curăţarea mintală
Trecerea
Bioenergia
Mesajul
Trezirea

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0697 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.