Mesajele ascunse ale bolilor. Dobândește vindecarea deplină și regăsește-ți drumul în viață - Luc Bodin

Mesajele ascunse ale bolilor. Dobândește vindecarea deplină și regăsește-ți drumul în viață - Luc Bodin
-15%
Preț: 17,00 RON
20,00 RON (-15%)
Promoția expiră la 31.05.2020
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066392952
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 112
Format: 14x20

DESCRIERE

Mesajele ascunse ale bolilor. Dobândește vindecarea deplină și regăsește-ți drumul în viață - Luc Bodin

 
Dubla semnificaţie a bolilor
 
Toate bolile – dar toate, absolut toate, de la cea mai simplă până la cea mai gravă – au două cauze:
 
• o cauză fizică – pe care o cunoaștem mai bine deoarece se repetă des, cum ar fi alimentația nesănătoasă, stilul de viață sedentar, surplusul de greutate, poluarea, hormonii, ereditatea, consumul de tutun, de alcool, de medicamente etc.
 
• o cauză psihică („răul a vorbit“ ) – a cărei origine se află în suferința ființei, în nerealizarea aspirațiilor sale, în îndepărtarea de drumul propriu în viață etc. Această cauză provine în general dintr‑o viață concentrată mai mult pe aparențe și pe succes decât pe propria ființă, pe împărtășire și pe compasiune.
 
 De exemplu, durerea de genunchi se explică ușor prin eforturi repetate, transportul obiectelor grele, piruete făcute în timpul practicării unui sport etc. Dar de ce apare acum această problemă, deși persoana a făcut deja acest tip de activitate înainte fără să pățească nimic?
 
Răspunsul la această întrebare nu este de ordin fizic, ci psihologic: în același timp în care își suprasolicita genunchiul, persoana respectivă trăia situații în care era inflexibilă, nu voia să fie maleabilă, să revină asupra deciziei. Sau avea impresia că va cădea în genunchi dacă va ceda, însă ea refuza pur și simplu să îngenuncheze, adică să cedeze.
 
Tratamentul fizic aplicat apoi genunchiului (antiinflamatoare, analgezice, imobilizare, atele, acupunctură, tratamente energetice etc.) va ameliora problema.
 
Dar aceasta va continua să rămână prezentă sau va recidiva – până când persoana respectivă își va revizui poziția în sensul flexibilizării, al schimbării deciziilor sau al modificării atitudinilor prea rigide sau stricte...
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte. Oare boala are vreun sens?
Introducere   
 
Cum explicăm sensul simbolic al bolilor?
Cum descoperim semnificaţia simbolică a unei boli?
Şocul emoţional declanşator. Primul indiciu 
Boala. Al doilea indiciu          
Intuiţia şi raţiunea. Al treilea indiciu
Lexicon de simboluri ale bolilor 
Mergi mai departe    
 
Concluzie            
Despre autor  

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0448 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.