Mica dansatoare - Melanie Leschallas

Mica dansatoare - Melanie Leschallas
-7%
Preț: 41,76 RON
44,90 RON (-6,99%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786063807909
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 312
Format: 13x20

DESCRIERE

Mica dansatoare - Melanie Leschallas

 
... pe Rue Lepic, în partea de est, unde strada îngustă şi pietruită şerpuieşte brusc spre dreapta înainte să urce abrupt spre colina Montmartre, se află o casă mică, dărăpănată, înghesuită între două case mult mai mari, construite ulterior.
 
Serge van Goethem, un croitor belgian, locuieşte aici împreună cu soþia şi cele două fiice ale sale. Gigi van Goethem nu a adormit. Stă întinsă în pat doar în lenjerie de când zgomotul monstruos al acelei mitrailleuse, arma nouă şi complexă cu mai multe tevi, care s‑a auzit de jos, din Place Blanche, s‑a oprit în sfârşit, pe la trei sau patru dimineata şi aproape că a aþipit.
 
Dar vecina ei, Emma Béranger i‑a bătut la uşă ca să bea împreună un pahar de vin şi i‑a şoptit ultimele noutăti între două înghiþituri. Ordinul este că nimeni nu are voie să‑şi părăsească locuinta până la noi dispoziþii.
 
Batignolles a căzut, Clichy la fel. Doar zonele din est rezistă încă pe pozitii. Treizeci de mii de locuitori din Versaille se apropie dinspre vest. Dabrowski e mort.
 
Emma trebuie să fi văzut expresia de pe faþa lui Gigi, pentru că în timp ce‑şi goleau paharele, Emma şi‑a pus braþul în jurul lui Gigi şi a asigurat‑o că încă mai exista sperantă, că niciunul dintre numele soþilor lor nu figura pe ultima listă a cetăþenilor căzuti...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0620 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.