Mijloace pentru identificarea caracterelor si prevederea destinului - Florin Onita

Mijloace pentru identificarea caracterelor si prevederea destinului - Florin Onita
Preț: 18,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94822-7-8
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 115
Format: 15x22

DESCRIERE

Mijloace pentru identificarea caracterelor si prevederea destinului - Florin Onita
 
Degetul mic. Este degetul influenţei personale şi îl găsim lung, în mâinile scriitorilor, avocaţilor, diplomaţilor şi scurt, în mâna celor lipsiţi de tact şi de răbdare. Este normal când atinge I-a încheetură a degetului inelar. Un pătrat pe I-ul mădular al degetului mic, poate indica posibilităţi de mari succese în comerţ. Acest deget poate avea şi el peste 50 de particularităţi.

Etajele feţei. Pentru a putea deduce cu mai multă uşurinţă şi fără un examen mai îndelungat dacă o persoană aparţine practicienilor, imaginativilor sau instinctivilor, doctorul Stănescu, împarte faţa omului în trei părţi, denumite etajele feţei. Primul etaj este ocupat de frunte; al doilea îl ocupă nasul şi porţiunea dintre nas şi despicătura bucală, iar al treilea etaj, este cel cu bărbia şi prelungirea ei, până la mărul lui Adam. Primul etaj, arată energia intelectuală, al II-lea, energia fizică, iar etajul III, trădează instinctul de nutriţie, poftele, sensualismul. O egalitate a celor trei etaje ar putea indica o armonie deplină între fizic şi psihic.

Fruntea. Cuprinde vreo 65 de particularităţi. Ea poate fi mică sau mare, perpendiculară sau înclinată în urmă, bombată sau turtită, cu linii sau fără linii etc. O frunte, normală ocupă 1/3 din înălţimea feţei şi are o lărgime egală cu de 2 ori înălţimea. O astfel de frunte arată capacitate şi aptitudini. Frunţile cu riduri, nu tocmai profunde, sunt mai de preferat decât cele fără riduri. Dacă ridurile sunt oblice, frânte, neregulate, arată micime de suflet, bănuială, falsitate, neîncredere, intenţiune ascunsă.

Gesturile. Aceste mişcări inconştiente, prezintă în Caracterologie un interes destul de mare. Ele sunt pentru un psiholog ceeace este parafa pentru grafolog. Prin gesturi, ne recomandăm fără să vrem şi ne trădăm sigur, atât gândurile cât şi stările de linişte sau nelinişte sufletească. Violentul, strânge buzele şi pumnul, gata să lovească, nervosul bate din picior, mărginitul dă din umeri, iar obraznicul, îngâmfatul, cel lipsit de bun simţ, împinge burta înainte. Clipeşte mereu din ochi cel cu intelectul redus, şiret şi care are adeseori un caracter josnic. Stările de psihonevroză, degenerescenţă şi insuficienţă mintală, se pot deduce după obiceiul pe care îl au unii de a-şi roade unghiile cu dinţii.

Gâtul. Poate fi lung sau scurt, îngust sau gros, aproape absent Dacă este plecat înainte arată ipocrizie, curiozitate, minciună. Plecat pe spate: orgoliu, îngâmfate prostească. Rotund: bunătate...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0530 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.